POYRAZ VE ERGENEKON DALGALARI

Dün saat 21.00 sularında Ak Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan adayının Mustafa Poyraz olduğu yönünde Ankara mahreçli haberler internet sitelerine düştü.

Hemen telefonumuz çalmaya başladı. Kimilerini biz aradık, kimileri bizi aradı. Kimileri iyi olmuş dedi, kimileri seçim zor geçer dedi.
Bu sabah oturup haber değerlendirmesi yaparken Ergenekonun 11. Dalgasının başladığı ve Kahramanmaraş’ta da 3 Özel hareketçinin göz altına alındığı haberi geldi.
Oysa Mahir Kaynak birkaç gün önce “ Hükümetin Genel Kurmayla pazarlık yaptığını ve operasyonun bittiğini yazıp çizmiş ve konuşmuştu!”
11. dalgadan ben şunu çıkarttım. Hükümetin bir pazarlık içinde olmadığı ve bu operasyonun tamamen yargı denetiminde olduğu. Yani bu operasyonlarla ilgili her hangi bir kurumu zan altında bırakacak davranışlardan uzak durulması ve yargının işine engel olunmaması yönündeydi düşüncem.
Ülkemizin gelişmesi ve milletimizin geleceği adına “doğru olanın gerçekleşmesini” ümit etmekten başka ne çaremiz var ne de düşüncemiz. Hülasa Allah devletimize ve milletimize zarar vermesin diyorum.
Gelelim siyasete;
29 Mart 2009 yerel seçimlerinde yeniden aday olan Mustafa Poyrazın isim belirleme sürecinde işinin zor olduğunu düşünüyorum.
Umarım çok baskı gelmez ve çalışacağı bir ekibi kurar. Ahpap- çavuş ilişkisine girilmesi Ak partiyi ve seçimleri zora sokar.
Gelecekte kahramanmaraşın daha yaşanılabilinir bir kent olmasını ümid ediyor, Poyraz’ın adaylığı hayırlhı olsun diyorum.
Haydi hayırlısı!...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet TAŞ Arşivi