Medeniyet Vahşeti Filistin Gazze’de Soykırım

08 Ekim de İsrail’in Gazze’ye amansız füze saldırısıyla dünya sarsıldı. Yine İsrail dört tarafı kapalı açık hava hapishanesine getirdiği Gazze’yesivil halk, silahsız  çocuklar ve kadınlar demeden Hamas’ın saldırısını bahane ederek havadan fosfor ve güçlü bombalarla gece gündüz vurmaya devam etti. En son hastaneleri de vurarak binlerce masum halkın ölümüne neden oldu.

İsrail savaş ilan etmiş, savunma bakanı askerleri için tüm yasakları kaldırmış, Gazze’de bütün vahşeti dünyaya göstererek katliamını sürdürmektedir. Gazze’de elektrik, su, gaz, gıda yok hastaneler yıkılmış, 2,5 milyon insanın öldürülmesine Amerika ve Avrupa destek vermektedir. Gazze ‘de soy kırım yapılmakta ve adeta cehenneme çevrilmektedir. Bu insanlar kendi ülkesinden sürülmekte ve  vurulmaktadır. Gazze halkı kahramanca ölümü seçmekte, Hamas’a destek vermekteler.

İki yaşlı bunak Bidon ve Netanyahu ülkelerinde seçimin yaklaşması nedeniyle seçim yatırımı olarak dünyayı savaşa sürüklemektedirler. Umarız bu savaş olmadan Müslümanlar bir araya gelirler.

Oysa kendilerini medeniyet ülkeleri olarak tanıtan Amerika ve Avrupa gerçekte TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR olduğunu tescillemiş oldular. Bu ülkeler tarihlerinde zaten Afrika’da, Cezayir’de, Libya’da, Mora’da Müslümanlara soykırım yapmışlardı. Yine tarih tekerrür ediyor. Zamanımızda nice masum ülkeler başta İslam ülkeleri sömürge ülkesi haline getirilmiştir.

Diyebiliriz ki İnsanlığın büyük düşmanı İngilizler ve devamı İsrail’dir. Zaten Filistin’i İngilizler Yahudilere bırakmıştır. Yahudileri Filistin’e bela eden İngilizler olmuştur. Sırayla Amerika Başkanı Biden ve İngiltere Başbakanı, Netenyahu’ya destek ziyaretine geldiler. Netanyahu “yeni dünya haritası”nın değişeceği mesajı verdi.

İsrail, savaş için ABD den istediği yardımı aldı. Hatta Amerika destek için Gazze limanına iki savaş gemisini gönderdi. Buradan bunak Biden tarafından üçüncü ülkelere  bu savaşa karışmayın mesajı verildi.

BM’de Rusya Gazze’ye insani yardım edilmesi için izin verilmesini gündeme getirdi. Ancak Amerika’nın vetosuyla teklif geri çevrildi. Müslüman ülkeler henüz bir araya gelemedi. Müslüman halk ağlıyor, bir şeyler yapmak istiyorlar, ancak devletleri izin vermiyor.

Diğer taraftan Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısında Avrupa ayağa kalkmıştı. “Sivil halk bombalanmaz” diye Avrupa ve ABD çeşitli ambargo koymuşlardı. Sözde modern medeniyet çağdaş ülkeler, dünyanın gözü önünde çocukları öldürmekte, hastaneleri  bombalamakta, soykırım yapmakta ve savaş suçu işlemektedirler. BM,  5 ülkenin  tekelinde olup sadece İsrail korunmaktadır.

İsrail’e dur diyen yok veDünya üçüncü dünya savaşına doğru sürüklenmektedir. İnsanlık,  maalesef sözde güçlü merhametsiz adaletsiz ülkelerin tasallutu altında bulunmaktadır. Bütün bu zulmü içimizdeki İsrail sevicileri de elbette görüyor ve yanlış yolda olduklarının farkına varıyorlardır. Elbette bir gün bu zulüm bitecektir. Dünyada  huzur ancak İslam ile olur. Halifelik ile Müslümanlar birlik içerisinde idi. Şimdi Müslümanlar sahipsiz başsız kaldı. Müslüman ülkeler başta İngilizler tarafından parçalanarak şimdiki ülkelerin sınırları belirlenmişti.

Diğer taraftan Avrupa ve ABD tarafından vekâlet savaşları ile ülkelere musallat olunmakta, deprem tetiklenmekte, biyoloji-kimyasalsilahları kullanılmaktadır. Nükleer silahlar da kullanılırsa vay halimize! Dünyanın sonunu,  kıyameti getirmek isteyenlere Rabbım fırsat vermesin.

Modern güçlü cahiliye devletleri  insanlıkta sınıfta kaldılar. Firavunlar, Ebreheler ölmedi. Umarız onların planı tutmaz. Allah bu ümmete acısın.

Türkiye İsrail ile ilişkilerini yeniden gözden geçirmeli ve  bir an önce Akdeniz’de ve Suriye’de tedbir almalı, savaşa hazır olmalıyız. Ülkemizden NATO ve ABD üsleri çıkarılmalı, AB protesto edilmeli ve artık AB den çekilmeli. D8 sahiplenilmeli ve genişletilmeli. Yer altı kaynaklarımız, başta bor bir an önce işletilmeli, bor kaynağımızın ihracı durdurulmalı. Vesselam devlet ve millet olarak savaşa hazır hale gelmeliyiz. Allah bu ümmete yardım eylesin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ömer IŞIK Arşivi