Kim bunlar? Kınıyoruz

Millet İttifakı ortaklarından Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve gazeteci Latif Şimşek, dün akşam  TV100’de canlı olarak yayınlanan "Gündeme Dair" programında tartıştı.

Aslında Latif Şimşek daha önceden Pınar Işık’ı,  Enginyurt için uyardığı ve sorunlu bir  kişi olması nedeniyle yayına gelmek istemediğini, ancak sunucunun herhangi bir şey olmayacağına ilişkin ikna ettiği bilgisi alınmıştır.

Canlı yayında programın konuğu olan gazeteci Latif Şimşek’in,  Selahattin Demirtaş ve Kavala'nın yargılanmaları hakkında "Herkes verilen karara saygı duyacak. Kimse bu ülkenin hakimini, savcısını, polisini küçümseyemez" sözlerinin ardından Cemal Enginyurt'un "Bırak bu savunuculuğu, bırak bu işleri" diye cevap vermesiyle birlikte ortalık bir anda gerildi. Şimşek'in de "Sen bırak bu işleri" şeklinde tepki göstermesinin ardından iki isim canlı yayında kafa kafaya geldi.

Stüdyoda gerçekleşen saldırıda yayın kesilirken, Stüdyodakilerin araya girmesinin ardından iki isim ayrıldı. Fakat iddialara göre kameraların görmediği noktada kavga devam etti. Enginyurt daha sonra korumasına emir verip Şimşek'i darp ettirdi. Şimşek saldırıdan yaralı kurtuldu.

Olayın ardından programın sunucusu Pınar Işık Ardor olayı kınadıklarını belirterek izleyicilerden özür diledi: “Öncelikle TV yönetimi ve bütün ekip arkadaşlarımız bu olayı şiddetle kınıyoruz. Fikirler uyuşmayabilir…Cemal Enginyurt’un koruması gözümüzün önünde Latif beyi darp etti. Konu yargıya intikal ettirildi. Latif Şimşek kendine geldikten sonra yayına gelecek. Şiddetle kınıyoruz” dedi.

Böyle bir saldırı olayı kınıyoruz. Tv Canlı yayında adıgeçen siyasetçi korumasına emir vererek,  gazeteci arkadaşımızı darp ettirmiştir. Tarih bu kara günü unutmayacaktır.

BİZ BUNLARI ÇOK İYİ TANIYORUZ!

-Özgürlüğü savunurlar, ama farklı fikirleri haz edemezler,

-Eleştiriyi hep yaparlar, ama ortaya somut  bir şey koymazlar,

-Kılık kıyafet özgürlüğünü savunurlar, çıplaklığa modernlik derler, ama baş örtüsüne, cüppeye, şalvara çağdışı derler,

-Laiklik altında İslam düşmanlığı yaparlar,

-Cumhuriyetçilik ve Atatürkçülüğü suistimal ederek kendilerini ülkenin sahibi zannederler,

-Büyük Türkiye düşünceleri yoktur, “küçük ülkem olsun, hep ben yöneteyim” derler,

-Kürtçülüğü kullanarak, bölücülük yaparlar,

-Geçmişine sövüp, küresel güçlere boyun eğerler,

-İç-dış düşmanlarla beraber olurlar,

-Kimliklerini saklarlar, Türk vatandaşıyız derler,

-Dini ve Mili kültüre hep karşıdırlar,

-Milli ve bağımsız Türkiye değil küresel güçlere uyumlu Türkiye isterler,  

Daha bu maddeler uzar gider. Kendimizi yoklayalım: KİM BUNLAR?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ömer IŞIK Arşivi