Kahramanmaraş depremi tetiklendi mi?

HAARP, Yüksek-Frekans Aktif Auroral Araştırma Programı (High-Frequency Active Auroral Research Program) isimli bir araştırma projesidir. Gakona (Alaska) yakınlarında bulunur ve inşası 1993 senesinde başlamıştır. 2014 yılında askeri faaliyetlerini sonlandıran araştırma programı, Ağustos 2015'te Fairbanks'teki Alaska Üniversitesi'ne devredilmiştir ve bilim insanlarının kullanımına açık, sivil tesis olarak kullanılmaktadır.

HAARP sayesinde ABD ordusu, özellikle de denizaltı gibi erişmesi güç araçlarıyla neredeyse kusursuz bir iletişim ağı kurabilmeyi başarmıştır.

Bu "araştırma programı", yüksek frekanslı sinyaller kullanarak aktif auroralar oluşturmaktadır ve bu sayede atmosferi, spesifik olaraksa iyonosfer tabakasını incelemektedir.

Sözde programın amacı, atmosferimizin iyonosfer tabakasının sınırlı bir bölgesini geçici bir süreliğine uyarmak ve değişimleri incelemektir.

ABD'deki komplo teorisyenleri HAARP'ın bir "atmosferik kontrol silahı" olduğunu söylemektedirler. Türkiye'deki komplo teorisyenleri ise aynı cihazı bir "deprem silahı" olarak yorumlamışlardır.

HAARP silahı, Afganistan ile Filipinler'deki Müslüman teröristleri yerinden sallamak için depremleri tetiklemekle  suçlanmıştır. HAARP aynı zamanda batı Amerika'daki büyük elektrik kesintileri, TWA 800 numaralı uçuşun düşüşü ve Körfez Savaşı Sendromu ile Kronik Yorgunluk Sendromu gibi gizemli hastalıklar için suçlanmıştır. Bazıları Columbine Lisesi ve başka yerlerde yer alan silahlı çatışmalara yol açan bir zihin kontrol cihazı olduğunu da iddia etmiştir.

Bilindiği üzere HAARP gemisi ülkemize defaet gelmiştir ve gelmektedir. 199 depreminde bu geminin etkisi olduğu iddiası vardır. Aynı şekilde 6 Şubat depreminde yine bu geminin bir etkisi olduğu iddiası vardır. Şimdi İstanbul depremi bekleniyor ve bu geminin ülkemize girişi hala yasaklanmadı.

Diğer taraftan 6 Şubat depremi için başka bir iddia; Kahraman Maraş Pazarcık İlçesinde yabancı bir firmanın 1 milyar dolar ile yatırım petrol arama girişiminde bulunduğu,  Petrol Sondaj Kuyularında  bomba kullanarak  Büyük Depremi oluşturduğu, 6 km derinliğinde patlamanın olduğu ve aynı 6 km derinlikte depremin olduğu da bir gerçektir. Böylece bir taşla iki kuş vuruyorlar. Hem petrol imha ediliyor hem deprem tetikleniyor. Zira önce patlama ve yangın olup sonra depremin oluşması bu iddiayı güçlendiriyor. Kahramanmaraş’ta petrolün olduğu ve bunun imhası için depremin tetiklendiği akla gelmektedir. Deprem bölgelerinin Arz-ı Mev’ud bölgelerini kapsaması da ayrı bir önem taşımaktadır.

Zira yapay depremlerin   LOS ANGELES’ta  7 nin üzerinde 13 tane petrol sondaj kuyularında denemeler yapıldığı bilinmektedir.

Yine 8 Kasım 2020 tarihli yazımda  “İzmir Depremi Tetiklendi mi?”, 26 Ocak 2020 tarihli “Elazığ ve Türkiye Depremine Çözüm” yazımda deprem konularını gündeme getirmiştim. Fay hatlarının kontrollü kırılması ya da kuyular açılarak fay hattının gerginliğinin giderilmesi gibi konulara değinmiştim. Bilindiği üzere daha önceki yazılarımda Korona virüs- Pandemi için de kurgulanan oyunlara değinmiştim. Şimdi aşılara ilişkin sakıncalar netleşiyor.

“Düşmanın silahı ile silahlanınız” Hadisi Şerifi de göz önünde bulundurularak, en azından düşmanımızın silahlarını bilmeliyiz. Eğer Haarp silahı veya bombalarla  yapay deprem üretiliyorsa  tedbir almak zorundayız. Tabii binalarımızın sağlamlığı da o kadar önemli.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ömer IŞIK Arşivi