Fetö’nün oyunları

Ülkemizde ve dünyada zaman geçtikçe Fetönün verdiği zararlar ve oyunları ortaya çıkmaktadır. FetönünRahmani gözüküp şeytani işleri yapması ön planda olup, sözde dinleri birleştirme projesi gibi üst akılın yönettiği kukla bir örgüt olduğu kesinleşmiştir.

Ülkemde en çok dershaneler aracılığı ile gariban öğrencilerin dahi sömürüldüğü, fakir kesimden dahi sadaka, himmet adıyla para toplandığına acımaktayım. Üstüne bir de 15 Temmuz darbe kalkışında milletimizin tankıyla, uçağıyla milletimizi vurmasıyla bu örgütün ne kadar tehlikeli olduğunu görmekteyiz. Bu örgütün içimize nasıl sokulduğunu ve neler yaptığını mahkemelerdedelil olarak sayfalarca anlatılmıştır.

Pakistan da da FETÖ benzeri örgüt Tahir ül Kadritarafından kurulmuştur.  Pakistan Halk Hareketi adında bir siyasi partisi olan TahirülKadri, halk nezdinde bir karşılığı olmamasına karşın Pakistan devletine sızdırdığı açık ve kripto adamları sayesinde siyasi ve medya gücü olan bir örgüt lideri. Öğretmen, polis, hakim, savcı, asker, bürokrat ve diplomatlardan oluşan örgüt üyelerini uzun yıllardır devlete sızdıran Tahirül Kadri, örgütü uydurma rüyalarla Peygamberimizden direkt emir aldığını anlatarak yönetiyordu. Eski Başbakan Navaz Şerif’imahkeme kanalıyla hükümetten düşürdüler. Tahirül Kadri hala Kanada da yaşamaktadır. Tıpkı FETÖ örgütüyapılanmıştır.

Velhasıl bu örgüt nerede yağlı para işi varsa oraya el atmışlar, siyasileri kullanmışlar, bürokratı kullanmışlar, iş adamlarını kullanmışlar, velhasıl zengin fakir herkesi kullanmışlar. Hala kalıntıları Kamuda, Bakanlıklarda, özelde , ticari alanlarda devam etmektedir. Belki çok az bir kısmı bu örgütün zararlı olduğunu anlamış ve dönüş yapmışlardır. Belki azı, onların himmetinden boğazlarına geçmeyen haram lokmalar, dışardan gelen dolarlardan yemeyen kişiler ancak kendilerini bu örgütten kurtarabilmişlerdir. Zira o haram paraları yiyenlerin dönüş yapması çok zordur. Bşr de üstüne ders adında kendilerine çektirilen sözde zikirlerle mankurtlaştırılmışlardır. Kurdukları ticari ortaklıkları, parselledikleri işleri bir tarafa atmak kolay olmasa gerek.

Esas değinmek istediğimsiyasilerin nasıl kullanıldığı; milletvekillerin danışmanları genelde Fetöcü olup bir ağ kurmuşlardı. Kendi işleri için hep milletvekillerinin çoğunu kullanmışlardır. Fetöcü olmayan kişileri hep milletvekiliden uzak tutmuşlardır. Eğer milletvekilini bir iş için ziyarete gelen Fetöcü değilse onu vekil ile görüştürmezlerve onun işine mani olurlardı. Milletvekillerinin bir çoğu aslında bu danışmanlar tarafından yönlendirilirdi. Şahsım Fetöcübu danışmanlar tarafından çok muhatap olmuştur. “ Vekilimiz bugün kurulda ya da toplantısı var ya da dışardan misafirleri var ya da şehir dışında sizi sonra ararız” diyerek savuşturmaları çok yaşadık. Öyle zannediyorum ki hala bu oyunlar devam etmektedir. Gizli Fetöcüler her yerde cirit atmaktadırlar. Alt tabakadaki Fetöcüler belki gözden çıkarılmış ve yakalanmışlardır. Fakat gizli Fetöcülerüst bürokraside görevlerine devam etmektedirler. Onlar birbirlerini iyitanımaktadırlar. MİT tarafındanFetöye ilişkin  bir cd dosyasının 6 yılda ancak çözüldüğünü 350 bini aşkın kişinin isminin açığa çıktığından bilgi verildi. Umarız üstlerine sonuna kadar gidilir.

06 Şubat depreminin olacağını bir hafta öncesinden söyleyen Fetöcüler vardı,  tıpkı 15 Temmuz darbe girişiminin olacağını söyledikleri gibi. Depremden önce 6 Şubatta büyük bir deprem olacağını bunlar nasıl biliyordu? Ülkemizin başına gelen belalara bu hainler hep sevinmektedirler. Fetöcüler hala çalışmalarını sürdürmektedirler. Öğrenci evleri çalışmaları hala devam etmektedir. Bizim çocuklarımızı İslamı öğreteceğim diye ailesinden koparıp ajan yetiştirmişlerdir.

Bir çok Bakanlıklarda kariyer uzmanlığı icat edildi. Bu uzmanlık aslında Fetöcülerinaklı olup buralarda kadrolaşma onlar için hazırlandı. Maaşlar arasındaki eşitsizlik kariyer uzmanlığı ile daha da açıldı. Müdür ile kariyer uzmanlığı arası açıldı, görev dağılımı tam yapılamadı ama uzmanlara kıyak maaşlar verildi.Bu itibarla Milletvekilliği danışmanlığı ve kariyer uzmanlık yeniden gözden geçirilmelidir.

Fetöcüler kendilerinden olmayanlara her yerde ayak bağı olmuşlardır. Kendilerince tehlikeli görülen kişilerin sicil  dosyalarına uydurma belge koyarak ilerlemesini engellemişler hatta sürdürmüşlerdir. Hala bu ayak oyunları devam edegelmektedir.

Umarız bu şer örgütünün çökertilmesi ve benzerlerine de fırsat verilmemesi için devletimiz ve milletimiz el ele vermelidir.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ömer IŞIK Arşivi