Mehmet TAŞ
ERKOÇA HAYIRLI OLSUN!..
Yayınlanma:
Son iki gündür yine “bel fıtığı” ağrısı ile kıvır kıvır kıvranıp durdum. Cumartesi günü zorunlu olarak Pazarcık ilçesine yaptığım bir köy gezisi Pazar günü kongreyi takip edememe mecburiyeti getirdi bize.
22 Haziran sabahı zar zor ofise gelmek gibi bir mecburiyet duygusu içinde Ak Parti 3. Olağan kongresini değerlendirmek istiyorum.
Sayın Başbakan’ın kongreye gelememesi doğal olarak kongrede istenilen kalabalığın olmaması ile doğru orantılıdır.
Arkadaşlarım ve gazeteciler ile yaptığım görüşmelerde kapalı alanın dolu olduğu ifade edildi.
Öncelikle bir süre önce hizmete giren Esnaf Sarayı ile Ramada Otelinin resmi açılışı yapıldı. Allah hayırlı eylesin.
Gelelim yeni İl Yönetimine.
Listede tanımadığım tanıdığımdan daha çok. Yeni bir kuşak, yeni bir siyasi jenerasyon Fatih Erkoç başkanlığında Kahramanmaraş’ın gelişmesi için ter dökecekler.
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı. Değişimin önünde kimse duramaz.
Listede isimleri tanıyan partili, partisiz arkadaşlarla yaptığım telefon görüşmelerinde genel olarak olumlu görüşler ön plana çıktı.
Çıraklık ve Kalfalık dönemlerini Merkez İlçe Başkanı olarak atlatan ve siyasette ustalık döneminde iktidar partisinin genç yaşta İl başkanlığını üstlenen Fatih Erkoç’dan halkın beklentisi oldukça fazladır.
Nitekim bir süre önce, Aksu TV’de Turgay Terzibaş’ın proğramına konuk olan Milletvekilimiz Dr. Cafer Tatlıbal; “Fatih İl Başkanı olduktan sonra Daire müdürleri ayağını denk alsın!” yönünde bir ifade kullandığı öne sürüldü.
Ben buradan şunu anlıyorum; “Fatih Erkoç’un İl Başkanlığı ile birlikte kurumlarda yeni bir yapılanma başlayacak!”
Eğer değişim listede olduğu gibi burada bürokrasi ve diğer alanlarda da yaşanmazsa, Ak parti’nin gelecek seçimlerde işi öyle kolay olmayacak.
Vatandaşın beklentisi sürekli artıyor.
Genç il Başkanı çok büyük sorumluluk altına girdi. Merkez ilçe kendisinin eski ekibi. Bundan sonra sorunlardan kaçmak gibi bir şansı yok.
Milletin beklentilerine yönelik politikaları geliştirmek ve uygulamak zorunda.
Ben sevgili Erkoç’u yakından tanıyan biri olarak şuna inanıyorum. Fatih Erkoç inandığı yolda yürür ve mücadelesini yapar.
Milletimizin beklentisi olduğu kadar bizimde hizmet noktasında beklentilerimiz vardır.
Sevgili Erkoç ve ekibine yeni dönemde başarılar dileriz. Allah hayırlı eylesin!...
YENİ BİR BAŞLANGIÇ: ZAMANIN RUHUNU YAKALAMAK
24 Nisan 2026 Cuma 13:42Eğitim Modelimiz Ne Kadar Milli?
22 Nisan 2026 Çarşamba 12:08Tanıtım Günleri: Bir Şehrin Sessiz Gücü
17 Nisan 2026 Cuma 13:41KURŞUNLAR YÜREĞİMİZE İŞLEDİ
16 Nisan 2026 Perşembe 11:41Dijital Vicdan: Kaybettiğimiz Şey Tam Olarak Bu mu?
13 Nisan 2026 Pazartesi 14:32KARDEŞLİK VE DOSTLUĞUN ADI SELİM CÜCE
04 Mart 2026 Çarşamba 09:17İŞİYLE KONUŞAN BİR SANAYİCİ CENGİZ ONARAN
26 Şubat 2026 Perşembe 11:18BİR DÖNEMİN EFSANESİ METE ESKİGÜN
23 Şubat 2026 Pazartesi 22:50BİR SİYASET USTASI OSMAN OKUMUŞ
19 Şubat 2026 Perşembe 22:15KUMAŞTAN UÇAK YAPAN ADAM
15 Şubat 2026 Pazar 23:54

BekirDoğan
“Sen Yanmazsan, Ben Yanmazsam…”
MehmetAkpınar
Eşik… Bir Neslin Kendine Doğduğu Yer…
Prof. Dr. RecepDikici
Nazarı İtibara Alınmalıdır
Dr. Mustafa CoşkunKale
Amerika'nın Arabistan'la Arası Nasıl?
MehmetGÜLER
Bütün anketler ve eğitimciler ara sürelerin devamı hususunda görüş beyan ederken sahanın sesi yine mi dinlenmeyecek?
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.