Depremde Kaybolan Çocuklar ve MOSSAD’ın Çocuk Ticareti

1999 depreminde 5840 kişinin kaybolduğu resmî kayıtlarda görülmüştür. Sözde yardıma gelen yurtdışı kaynaklı mihrakların çoğunun ajan olduğu zamanla ortaya çıkmaktadır.

1999 depremi sonrası Türkiye'ye gelip dünya ajanslarına fotoğraflar veren Clinton'ın ABD'ye dönüşü sonrası, deprem bölgesindeki bazı çocukların kaybolduğu bildirilmişti.

Depremde insanlarımız can derdinde iken timsah gözyaşları döken yardım sever bazı ecnebi kişiler depremzedelerin hem malına, altınına göz dikmişler hem de çocuklarının kaçırılmasına vesile olmuşlardır. 2023 yılında ülkemizde en çok çocuk kaçırılması olayı sosyal medyada paylaşılmaktadır. Yine o günlerde Hatay’a gelen gemilerle çocukların kaçırılmış olduğu iddia edilmektedir.

Diğer taraftan Avrupa’da kaybolan binlerce Suriyeli çocuğun akıbeti akla geliyor. Dünya üzerinde bu tür istismar kulübü olarak sadece Epstein adası mı kullanılıyor? Türkiye’den de çocuklar buralara kaçırıldı mı?

Amerikada ifşa edilen Epstein dosyası ve Sinagogdaki tünel haberleri niçin aniden ortaya çıktı? Gazze konusunda Amerika'nın sözünü dinlemeyen ve inadında ısrar eden Netenyahu'ya mesaj olabilir mi? Siyonizm ile Yahudiliğin hesaplaşması olabilir mi?

Zira Epstein dava dosyalarında ortaya çıkan kan dondurucu iddialar ve yer aldığı dosyalarda prenslerden sanatçılara siyasetçilerden Mossad'a uzanan ifşalar yer alıyor.

Dünya hayretle nefretle siyonizmi takipte!

Dava dosyalarına, Epstein'in fuhuş ağına, Ghislaine Maxwell, Uluslararası Adalet Divanında (UAD) İsrail'i savunması planlanan avukat Alan Dershowitz, modellik ajansı sahibi Jean Luc Brunel, Prens Andrew, bilim insanı Stephen Hawking ve birçok önemli şahsın dahil olduğunu ve Epstein'in cinsel istismar suçlarına ortak olduklarını gösteriyor. Dava dosyalarında bu isimlerin yanı sıra, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, The Simpsons'ın yapımcısı Matt Groening, aktör Kevin Spacey, illüzyonist David Copperfield, eski New Mexico Valisi Bill Richardson gibi ünlü isimler de yer aldı.

RT International'a 2020'de konuşan eski İsrail istihbarat görevlisi Ari Ben-Menashe, Ghislaine Maxwell'in babası Robert Maxwell ve Epstein'in İsrail ajanları olduğunu ve bu skandalların hepsinin Mossad'ın bilgi toplaması ve ünlü isimlere şantaj uygulaması için yapıldığını iddia etmiş.

New York savcılarının Epstein'i 2019'da fuhuş ağı oluşturmaktan suçlu bulmasının ardından, milyarder gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulundu. Epstein'in eski kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, 2021'de Manhattan başsavcısı tarafından Epstein'a ve arkadaşlarına cinsel ilişkiye girmek için reşit olmayan kızlar sağlamakla suçlu bulunmasının ardından, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Menashe ayrıca, Prens Andrew'un ünlü isimleri Epstein'e getirmek için kandırılıp kullanıldığını öne sürmenin yanı sıra eski İsrail Başbakanı Barak'ın olaylardan haberdar olduğunu da ileri sürmüştü.

Mossad Ajanı milyarder çocuk istismarcısı Jeffrey Epstein'ın; Karayipler’deki adası dünyanın sapıklık merkezi olmuş. Küçük yaştaki kız ve erkek çocuklar pedofili sapıklara peşkeş çekilmiş. Bazıları işkence ile öldürülmüş ve bu adaya 3 bin kişi gitmiş. Epstein'in özel pilotu NadyaMarçinko, bu iğrenç ağa katmak üzere hem Türkiye'den hem de Çekya'dan çocukların kaçırıldığını ve bu çocukların pedofili ağında kullanıldığını söyledi.

Birkaç günden beri dünya gündemine sinagog altındaki kaçak tüneller bomba gibi düşmüştür:

ABD’nin New York kentinin Brooklyn bölgesinde bir Ortodoks Yahudi sinagogunun altında yasadışı kazılmış tüneller olduğu şikayeti üzerine bir çok kişi gözaltına alındı. Bu tünellerden çıkan kan dolu kirli şiltelere işaret edilerek ritüel ibadet için çocukların kullanıldığı, insan kaçakçılığı, fuhuş ve şiddet gibi olayların tünellerde yaşandığını öne sürülmektedir.Tünellerde kesici aletler, kanlı yataklar ortaya çıkıyor. Polis tünelden çıkardığı hahamları tutukluyor. Tünel operasyonu, Epstein dosyasında geçen isimlerin ifşa edilmesinin ardından başladı.

Hahamların tünellerde çocukları kurban ettiğine dair iddialar var. Buraların pedofili suçları için kullanıldığına dair suçlamalar var.Virginia adalarında çocuklara işkence ile adrenalin salgılandığında aldıkları oksitlenmiş kanı elitlere adrenochrom olarak gençlik iksiri olarak satılmaktadır.

Hücre yenilemeyi sağlayarak yaşlanmayı %60 yavaşlatması ile bilinen Adrenochrome'u Hillary Clinton'dan Tom Cruise'a kadar pek çok ünlünün kullandığı iddia ediliyor.Trump ve Bill Clinton’ın da pedofili olduğu bilinmektedir.

Bu vahşi lanetli mahluklar, paralarıyla ve güçleriyle insanlara kötülük yapıyorlar. Şantaj ve cinayetlerle kurbanları susturmaya çalışıyorlar.

Yine PKK’nın dağlara kaçırdığı çocuklarımızı Mossad ile paylaştığı organ ticareti yapıldığı akla gelmektedir.

Ülkemizdeki sinagoglar takip altına alınmalı, çocuklarımıza sahip çıkılmalı, lanetli kavmin ürünleri satın alınmamalı. Rabbım bu lanetli kavmin şerrinden tüm insanları korusun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Ömer IŞIK Arşivi