Savaş Bölgeye Yayılır Mı ?

Dünyanın gözünün içine baka baka : insanlık dışı işkencelerle İsrail denilen terör örgütü Müslümanları öldürüyor..
ABD ise BMGK Ateş kesi veto ediyor , az oldu daha çok Müslüman öldürün diyor..
Arap ülkeleri ABD göbeğinden bağlı ve ABD ne derse bugüne kadar o oluyor.. bunu çok iyi bilen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan’a düzenlediği resmi ziyaret kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.
Moskova'dan Suudi Arabistan'a kadar 4 savaş uçağı Putin uçağını kordu, Suudi Arabistan hava sahasında ise Suudi Savaş uçakları korumaya katıldı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin: " Surda bir gedik açtı !"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Orta Doğru ziyareti kapsamında geldiği Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Yemame Sarayı'nda Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi. Prens Selman, Putin’i kapıda karşıladı. samimi dostluk görüntüsü verdiler ve Selman ise Moskova'ya davet etti.
Yunanistan ile yakınlaşmak için : Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , komşu ziyareti yaptı , bu ziyaret esnasında fitne boş durmadı , İstanbul karıştırma kararı aldı.. bu da ABD ve İran başta olmak üzere bizi sever gibi görülen sevmeyenlerin işine gelmedi.. ve
İran destekli , Alevi tabelası taşıyan 9 dernek Bugün 10.12.2024 Pazar günü İstanbul’da “Laik eğitim ve demokrasi” bahanesinin arkasına gizlenerek eylem yapacak. Türkmen Alevi Dedeler, PKK’nın siyasi kolunun organize ettiği mitingi “açık provokasyon” diye niteledi. ‘Dede’ler, Alevilerin yeni bir oyuna çekilmeye çalışıldığını ve durumun endişe verici olduğunu vurguladı.
ABD ve AB ile İran : Türkiye İsrail karşısında bir kale olarak görmekte bunu yıkmanın yolu ise iç karşılıklılıktır.. Bugün İstanbul da bunun denemesini yapacaklar..
İsrail Gazze Savaşı Bölgeye Yayılır mı?
Türkiye zayıf düşürürlerse : bunu denerler.. Gazze den sonra Lübnan'a Suriye, Irak vuracak olan İsrail isimli terör örgütü ağabeylerinin destekleri ile Müslümanları öldürmeye devam edecekler..
Geri başa dönüyorum: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye ve Lübnan'a İsrail girmesine müsaade etmez : Ancak kendi savaşa doğru dan değil taşeronları ile müdahale eder..
İslam dünyasını yanına alırsa : Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin , Orta doğuda dengeler çok değişecektir..
Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirliğinin savaş uçaklarının Hava da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin karşılaması, Resmi ziyaretine sayın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin , gelmesinin altındaki mesajı iyi okumak gerekir.. Bugüne kadar hiç bir ülke devlet başkanı havada savaş uçakları ile karşılanmadı.
Dünyanın yeni ağabeyi : Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin mi ? olacak bunun hesabını iyi yapmak gerekiyor..
Türkiye Ukrayna- Rusya savaşında, Gazze İsrail terör örgütü savaşında orta da durdu ama durdurmak istemiyorlar.. Savaş bölgeye yayılacak gibi duruyor , burada pozisyonumuzu tam nokta da tutmamız gerekiyor..
iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi