Gazze Güç Gösterisi Hedef Türkiye !

Önce şunu kabul edeceğiz: Dünya da ki büyük sermaye ve Ticaret İsrail de yaşamayan Ancak Yahudi olanların elinde..
Bu Yahudiler İsrail'e sürekli para gönderiyorlar..
Ekonomik olarak : Bu Yahudiler istediği ülkeye ambargo koymaktadır..
Sözün kısası : Bugün Türkiye den başka sesi çıkan var mı ?
Sözüm onlara : Hani Müslüman ülkeler ?
Türkiye den başka Ehlisünnet : Müslüman ülke var mı ?
İran : İslam'ın en büyük düşmanıdır.. Şia olarak fuhuş batağındaki bir ülkedir..
Şii fıkhında caiz görülen mut'a nikahı İran'daki medeni kanunca da kabul ediliyor. İran'da mobil mesajlaşma uygulaması Telegram üzerinden de mut'a nikahı kıyılabiliyor. Kategoriye göre kadınlara 180 ila bin 200 TL ücret ödeniyor. Söz konusu gruplara üye olanlar, geçici nikah yapmak istediği kişiyi listeden seçiyor.
İran da Otel önlerinde bekleyen kadınlar çarşaflı ama fuhuş yapıyorlar..
1800 yıllarda Osmanlı'yı yıkmak için çalıştılar, ahlakımızı bozmaya başladılar.. Cumhuriyet ile kadınlarımızı soyarak 100 yıl sonunda Müslüman kadını denemeyecek noktaya getirdiler..
İslam Ahlakını kaybeden Türkiye artık yıkıla bilir hesabı içinde olanlar ellerini ovuşturmakta ve Sebep - Sonuç ilişkisi ile Türkiye vurmak için hazırlanıyorlar..
Daha önce de yazdım: Mesele Gazze değil, Türkiye sınırına dayanmak ve Türkiye den toprak istemektir..
PKK ve diğer terör örgütleri ile bunu yapamadılar.. Uyanın bunun açık göstergesi bugün gözünüzün önünde : Türkiye hariç herkes İsrail yanında yer alıyor.. Bir avuç Siyonist Yahudi'ye dur diyemiyoruz..
Sebep : Nil ile Fırat Arasını İsrail'e vermektir..
İsrail askerinin kışlıkları : Türkiye den diye video yayınladılar.. Video yeni çekilmiş ama eti ketler sahte veya geçmiş yıllardan kalan ürünler olabilir..
Türkiye dünyanın bir çok yerine tekstil ürünü satıyor.. Bizim sattığımız ülkeden bu ürünleri almış olabilirler ama dikkat etmeniz gereken bir husus var..
üzerinde " MADE'İN TURKEY" yazıyor.. oysa 2021 yılı sonunda çıkan yasa ile Türkiye den İhraç edilen tüm ürünlerin üzerine : Türk Bayrağı ve Türkiye yazılmaktadır..
Hindiye yabancıların İngilizce yazılımda "turkey" demeleri sebebi ile Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Bundan sonra ihracatını yaptığımız imalatını yaptığımız tüm ürünlerine üzerine " Türkiye " yazacaksınız talimatı ve yasal düzenleme ile bu yazılmaya başladı. Bizim bu canlılara hindi dememiz gibi İngilizcede de hindiye "turkey" deniliyor. Yani ülkemizin İngilizcesi olan "Turkey" ile aynı. Peki ..
Bu algı operasyonu ile Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın itibarını bitirmek için çalışıyorlar.. Gazze derken, İsrail askerine kışlık, içlik çamaşır verdiniz diyorlar.. üstelik küstahça hibe ettiniz diyorlar..
Bazı haber kaynaklarının paylaştığı ve sosyal medyada yayılan bir bilgiye göre İsrail askerlerinin ihtiyacı olan kışlık termal içlikler Türkiye'den temin ediliyor iddiası tartışmalara neden oldu.
Bunun gibi iddiaları daha çok göreceğiz..
Sosyal medya ağlarında İsrail ordu güçlerince paylaşılan görüntülerde İsrail askerleri Türkiye'den geldiği ve ve üzerlerinde "Made in Turkey" yazılı termal içlikler olduğu iddia edildi. oysa Türkiye iki yıl önce : Made İn Türkey " yazısını kaldırmıştı..
SÖZÜN SON : Türk kadını - kızını soyarak sokaklara indiren , İslam dinini son kalesi Türkiye dinen yıkmak isteyen İran 40 yıldan beri Türkiye de derin yapılanma yaparak çalışma yapıyor.. Şii fıkhında caiz görülen mut'a nikahı İran'daki modelini Türkiye de uygulayan sapıkları görmeye başladık..
Türkiye içindeki taraftarı, PKK, bölücü örgüt üyeleri ile Gazze ve Filistin bittikten sonra Suriye, Irak üzerinden Türkiye dayanacaklar bunun haritasını bile yayınladılar..
Bunun için Türklerin elinden maneviyatını alınması gerekiyor bunu büyük ölçüde başardılar..
Mesele uzun
iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi