Ramazan Avcı Hizmet Bayrağını Lutfi Bilir’e Devretti

Kahramanmaraş Edebiyat Sanat Derneği geçtiğimiz Pazar günü 18 Ocak 2022 de yaptıkları olağan genel kurul toplantısı ile dernek başkanlığını yürüten Ramazan Avcı başkanlık görevini Lutfi Bilir’e devretti.

resim-1.jpg

Doğan Arık’ın divan başkanlığını yaptığı toplantıda yoklama ile çoğunluk alındıktan sonra gündem maddelerine geçilerek, dernek yönetim ve denetim kurulu seçimleri yapıldı. Buna göre yeni seçilen Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri şu şekilde oluşmuştur:

Yönetim Kurulu:

  1. Lutfi Bilir (Başkan)
  2. Zekeriya Çakabey (Başkan Yardımcısı)
  3. Ali Avgın  (Muhasip)
  4. Fatma Aktuğ
  5. Seydihan Küçükdağlı
  6. Celalettin Kurt
  7. Haluk Besler

Denetleme Kurulu:

  1. Salman Kapanoğlu
  2. Ebumüslim Bıçakçı
  3. Uygar Gündeşli
     

Dernek başkanlığını devreden Ramazan Avcı, yeni oluşan yönetim kurulunu tebrik ederek konuşmasında şöyle dedi: “Kurucu başkanlığını Rahmetli Hacı Ali Özturan’ın yapmış olduğu derneğimiz aynı heyecanla hizmetlerine devam ediyor. Kahramanmaraş’ın en genç edebiyat derneği olmasına rağmen, bu alanda kat ettiğimiz yol hayli ileridedir.  Ayda iki defa geleneksel hale gelen dernek toplantılarımızda; dernek mensuplarımızın yeni çıkardıkları kitaplarının tanıtım programları olsun,  şair yazarlarımıza anma programları olsun, edebiyatın çeşitli dallarında yapılan programlarla derneğimiz, şehrimizde isminden söz ettiren bir edebiyat derneği haline gelmiştir. Bu hizmetleri hep beraber yaptık. Ben sağlık sorunlarım nedeniyle bu kongrede aday olmadım. Fakat gönül rahatlığıyla hizmet bayrağını yeni arkadaşlarıma devrediyorum. Seçilen yeni yönetim kuruluna ve yeni başkan Lutfi Bilir beye başarılar diliyorum. Benim görev almamam sizlerden uzak kalmak anlamını taşımaz. Biz her zaman derneğimizin yanında olacağız. Bildiklerimizi arkadaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Lutfi Bilir beye ve yeni seçilen arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılar dilerim.”

resim-4.jpg

Yeni seçilen dernek başkanı Lutfi Bilir ise yaptığı kısa konuşmada Ramazan Avcı’ya teşekkür ederek şöyle dedi: “Ramazan Avcı hocamızdan başkanlığı süresince çok büyük istifade ettik. Onun edebiyat bilgisinden faydalandık ve faydalanmaya da devam edeceğiz. Hocamızdan söz aldık. İnşallah tıpkı yazarlık atölyesi çalışmaları gibi;  öykü, şiir, roman, makale, edebiyatın çeşitli dallarında, özellikle imla kurallarında, hocamız, derneğimizde bizlere bir okul disiplini çerçevesinde dersler vererek eksiklerimizi tamamlayacağız inşallah. Hocamıza Allah sağlıklı, hayırlı huzurlu günler nasip etsin. Bu sebeple ben Ramazan Avcı beye derneğimize şimdiye kadar yaptığı değerli hizmetler için tekrar çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

resim-3.jpg

Toplantı, katılımcıların dilek ve temenni konuşmalarıyla son buldu. Bu vesile ile bizler de şehrimiz edebiyatına yeni bir soluk katan Kahramanmaraş Edebiyat ve Sanat Derneği’nin yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar dileyerek hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Hizmet bayrağınu devralan yeni başkan Lutfi Bilir beye de yapacağı hizmetler için şimdiden teşekkür ediyoruz.      

Selam ve sevgilerle.     

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ali AVGIN Arşivi