Kırık Notlar!

Dün akşam sosyal medya da: Filistin bayraklı başörtülü Lise öğrencisi ki üstelik Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi , Filistin'e destek verdiği için servisten indiriliyor !..
Adres, yer : Kahramanmaraş böyle olay Kahramanmaraş'ta nasıl yaşayın bunu kabul etmek mümkün değil.. kelimenin tam manası ile Müslüman mahallesinde salyangoz satan bu kişi : alenen din , mezhep, üzerinden aşağılamak halkı kin ve nefret olay çıkarmaya teşvik etmiştir. yargı cezanı verecektir..
Gazeteci dostlar yazıyor : ithal belediye başkan aday adayı veya aday istemiyoruz diye !
A veya B partisi fark etmiyor : İthal aday adayları ile seçime gitmek için çalışıyorlar.. yazık, bu şehre yazık, ithal adaya oy verenlere yazıklar olsun !
Kahramanmaraş 1974 den beri tüm seçimleri ve milletvekillerini , belediye başkanlarını ilçe ve kasaba olmak üzere bilirim , ithal adayları belediye başkanı yaptık, milletvekili yaptık, görev süresinden sonra bir daha Kahramanmaraş'a dönmediler..
Bugün seçilecek olanlarda öyle olacak : Geçmişte olduğu gibi..!
Yalan: Siyasi Partilerin Kahramanmaraş ve ilçelerinin belediye başkanları adayı belli oluncaya kadar her gün yeni bir yalanla karşılaşıyoruz..
Hani derler ya : Duyda inanma diye tam işte o cinsîden..
Aklı başında , kelli felli adam diyeceğin kişi konuşuyor: önce ekonomiden dem vuruyor, sonra adayları belirliyor.. kendinin görmek istediği şekilde liste yapıyor.. bunu çok büyük bir yetkiliden iki kişilik almış gibi lansa ediyor.. oysa tümü ile yalan ! kocaman bir yalan..
CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özkan var ! bilirsiniz sivri adam.. CHP döndü ama yeniden aday yapacaklarını sanmıyorum..
İyi Partide Yavuz Ağıralioğlu , Durmuş Yılmaz, Bahadır Erdem.. kısaca 200 kurucu üyeden 79 bugüne kadar istifa etti.. il ve ilçe başkanları milletvekilleri istifa etti.. niye ? siyasi partiler konuşan adam istemiyor mülayim olacak her denilene peki diyecek..
Siyaset toz duman, mahalli seçimlerde ise : Deprem bölgesinde ki tüm belediye başkan adaylarını değişeceği söyleniyor.. yani Ak Parti , MHP ve CHP 'li başkanların yerine yenileri gelecek gibi duruyor.
ilçelerden il belediye başkanlığına , Büyükşehir Belediye Başkanlığına gelecekler olabilir..
2024 de mahalli seçimlerde önümüze nasıl bir tablo çıkacak bunu zaman gösterecek..
Kırk kapıdan kırk not: Kırık notlar bugünlük bu kadar
iyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi