Dünya değişimi ve şeytani senaryolar

Hızlı bir değişim içerisindeyiz. Kıyamete koşarak gidiyoruz. Zalimlerin, güçlülerin, zenginlerin egemen olduğu bir zamanda yaşıyoruz. Müslümanların sahipsiz, fakir halkın daha da sömürüldüğü, güçlülerin zayıfları ezip insanlığın yok olduğu bir çağdayız.

Şeytani akıl sahiplerince; Bunlar başta Rockfeller ve Rotschild aileleri ile Bill Gates, siyonizm, Evanjelikler, bilinmeyen güçler, küreselciler ve masonlara, Dünyanın artık bu zengin güruhuna yeterli olmayacağı ortadadır. Hatta bu şeytani güçler, devletlerin ekonomi ve yönetimlerini de dizayn etmektedirler. Bu itibarla projelerin, daha başka gezegenlerde de yaşama çalışmalarının sürdürülmesi, dünyanın çevresel kirlenmeyle sona yaklaştığı bu itibarla çözümün insan nüfusunun azaltılmasında olduğu, yiyecek ve içeceklerin genetiğinin değiştirilmesi, deprem HAARP oyunlarının oynanması, robot şehirlerin kurulması, dinlerin birleştirilmesi projesi, çip ile yarı robotik insan kurgulanması, tek tip insan kurgulanması, biyolojk savaşların olması vs. uzayıp gidiyor.

Bu konulara ilişkin çalışmaların yapıldığı ve bütçelerin tahsis edildiği artık bilinmektedir. Hatta bazılarının denendiği ve bazılarının da gizli olarak sürdürüldüğü araştırmacılar tarafından bilinmektedir.

Suudi Arabistan’ da, Prens Salman tarafından 500 milyar dolarlık NEOM geleceğin şehri kuruluyor. 2030 yılında açılması planlanıyor. İsrail, Amerika ortaklığında bu şehir kurulacak. Arabistan da ise değişim devam ediyor. Ilımlı İslam adı altında konserler verilmesi, kadınların başlarının açılması gibi değişimler devam ediyor. Bu şehirde insandan çok robot olacak. Din yok. Bilim kurgu filmleri gerçek oluyor. Daha neler neler?

Dini merkezler özelliğini kaybedecek, Aksa işgal altında, Kâbe de ise yeni yeni projeler gündemde. 8 milyar dünya nüfusunun 500 milyona düşürülmesi hesaplanıyor. Erkeklerin kısırlaştırılması, salgın hastalıklarla, kanserle, GDO yiyeceklerle, zararlı ilaçlarla 30-40 yıl içerisinde amaçlarına ulaşılması planlanıyor.

Diğer taraftan Allah’ın mucizelerini görmeyip, sanal dünyada kendilerine saltanat kuran kişiler, ölmemek için kaç defa kalp, böbrek, nakli yaptırmışlar uzun yaşamışlar ama maalesef ölmüşlerdir. Onların nesilleri ise hala ibret almamışlar ve şeytani plan planların peşinde koşturmaya devam ediyorlar 

Piri Reis’in dünya haritasını nasıl çizdiği, Zemzem kuyusunun kaynağının hala bulunamaması, iki denizin birbirine karışmaması, dünya yerküresinin ortasında ne olduğu gibi birçok harikulade olaylar varken, şer güçleri bunları görmezden gelip, kendilerinin kurguladığı şeytani planların peşine düşmektedirler.

“Dünya bize ait, istediğimiz gibi yönetiriz” hesapları yapan bu güruh; belki bir gün birbirleriyle ters düşecekler menfaatleri çatışacaktır. İşte o zaman birbirleriyle savaşarak güçlerini bitireceklerdir.

Kıyamet elbette zuhur edecek, ancak bu Allah müsaade ederse insanların eliyle mi olacak? Yoksa Allah tarafından doğrudan mı olacak? Bunu zaman gösterecektir.

Müslümanlar olarak bizlerin kıyameti beklemek yerine, yarına ne hazırladığımız ve hazırlığımızı buna göre yapmamız gerektiği Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (SAV) tarafından tavsiye edilmektedir. Dinimize sarıldıkça Allah’ın yardımı üzerimizde olacaktır.

Güçlü devletimiz ve duyarlı milletimiz ile yerli ve milli üretime önem vermeliyiz. Ailelerin bilinçli, şuurlu bir nesil ile çoğalarak birlik beraberlik içerisinde geleceğimize sahip çıkması önem arz etmektedir. Saygılar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ömer IŞIK Arşivi