Bayram sevinci

Bir insanı sosyal varlık olarak belli eden en önemli özelligi bana gore duygularıdır.

Duyguları gelişmemiş, bir insane etrafa ancak maddi olarak bakar ve hiç mutlu olamaz.

Yüreginde merhamet kırıntıları olan, sevgi denilen o sihirli sözcükten nasibini alan insane için ise yaşamak bir mutluluk kaynagı olarak yeter.

Bir çocuga bir şeyler ikram ederek onun yüzünde tebessüm oluşmasına katkı yapmak, zorda kalmış bir insana maddi destek vermek, v.s. bu örnekleri çogaltmamız mümkündür.

Sevgili Bekir Dogan kardeşim, müberek beldelerden bize seslendi. Bu hafta sonu Kahramanmaraşta olacak.

Hacca gidemedik ama haccı sevgili bekir kardeşimin yazdıgı yazılarda ve yolladıgı haberlerde gözlemledik ve yaşamaya çalıştık.

Sevgili Hacı Bekir kardeşimin bu emegine öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bu davranış bir reklam yapmak degil, bir sorumlulugu üzerine almaktır. Kimileri o güzelligi yaşamak istemeyince o güzelliklerden feyiz alanları da suçlama yoluna gittiler.

Bir e.mail mesajı geçti elime.

Bayram mesajı:

Mutlulugunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceginiz Demirelin keli kadar parlak olsun, mutlu bayramlar.

Evet? bu denli ince ve iyi bir zekaya sahip olan bu millet de insanları sevmek, yardım eli uzatmak bir gen işidir. Sevgi bu milletimizin genlerinde vardır.

Her şey gönlünüzce olsun.

Her gününüzün bayram sevinci içinde geçmesini ümid ediyor, yürüklerinizde sevgi pırıltıları her zaman var olsun ve çogalsın?

Mutlu bayramlar!...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet TAŞ Arşivi