Yahudi Ukrayna Devleti mi Kuruluyor?

Cumhurbaşkanı Zelenski yahudi asıllı olup, Başbakanı da yahudi seçmiştir. Zelenski önceleri bir komedyen idi. Bir film  şirketin filminde rol almış ve bu film ile kendisi halka sevdirilmiştir. Film şirketinin arkasında Soros Yahudi sermayesinin olduğu sanılmaktadır. Seçimlerde de yine bu şirket Zelenski’yi desteklemiştir. Muhtemel seçimlerde de hile yapmışlardır. Çünkü bir komedyenlik, bir idareci ya da komutan seçilmesi için önemli bir özellik değildir.

Günümüze gelecek olursak;

ABD-RUSYA-AVRUPA, Ukrayna üzerinde  gizli anlaşma yapıldığı ortadadır. Rusya elini kolunu sallayarak sözde savaş yapmadan bir operasyon ile Ukrayna’ya giriyor. Amerika ise Ukrayna’ya askeri yardım yapılmayacağını söylüyor. Sanki Rusya rahat bir şekilde kuşatma yapabilsin diye mesaj veriliyor.

Üst yahudi akıl; Ukrayna halkına “siz savaşın ülkenizi savunun işte size silah” diyorlar. Çünkü ülkenin savunulması için hiçbir tedbir alınmıyor. Milliyetçi Ukraynalılar savaşıyor. Böylece milliyetçi halk azalacak, stratejik şehirler Ruslar tarafından alınacak, geri kalan şehirler ise Ukrayna’ya bırakılacak. Daha sonra sulh yapılacak ve Ukrayna şehirlerine veya Rusya’nın aldığı bölgelere Yahudi göçleri sağlanacak. Burası Filistin gibi Yahudilerce daha sonra  işgal edilecek. Ekonomi yaptırımlarla Rusya’dan alınacak tazminatlarla Yahudi devleti desteklenecek. Rusya da bunun karşılığında Karadeniz’e inecek ve Putin bir süre daha görevde kalacak.

Rusya,  Kiev’e girdi girecek. Hava saldırısıyla Ukrayna’da önemli mekanlara ve evlere bir çok zayiat verdi.6-7 gün içerisinde 5-6 şehir Rus tarafından ele geçirildi.

Ukrayna ordusuna ait Bayraktar TB2 SİHA'lar, işgalci Rus ordusuna ait BUK hava savunma sistemini imha etti.Böylelikle Suriye, Libya, Azerbaycan'ın ardından Ukrayna'da da Türk SİHA'ları, Rusya yapımı hava savunma sistemini imha etmiş oldu. Türk SİHA ları büyük başarı gösteriyor. Dünya gündeminde. Ukraynalılar, Türklere müteşekkirler.

Ukrayna’dan kaçan sığınmacılara Avrupa kucak açıyor, başta Yunanistan bile sığınmacıları kabul edeceğini açıkladı. İki yüzlü Avrupa, mülteciler Müslüman olunca sınırları kapatıyorlar ve mülteci haklarını suistimal ediyorlar. Ayrıca Avrupa-ABD  Filistin’deki insan haklarının ihlalini de görmemezlikten geliyor. Yakın zamanda Kudüs'te 3 işgalci İsrail askeri, işitme engelli Filistinli 12 yaşında ki 'Munwar Burqan'ı vahşice darp etti, yerlerde sürükledi. Avrupa gözlerini kapıyor.

Bunun yanı sıra;

-Ukrayna'da elektrik, internet ve telefon kesilmiyor,

- Ukrayna 6000 ‘i aşkın Rus askeri öldürüldüğü, 4000’nin Sihalarla vurulduğunu(BND Alman kanalı), Rusya ise 500 askerin öldüğünü belirtiyor,

- Rusya'nın 64 km askeri araç konvoyu serbest şekilde ilerliyor. 

- Ukrayna ordusu SİHA larla neden konvoya saldırılmaz?

- Ukrayna Avrupa'nın en büyük ilk 3 ordusuna sahip ama ortalıkta asker yok.

- Ukraynada savaş var diyorlar ama Ukrayna Genel Kurmay Başkanını gören yok.

- Hulki Cevizoğlu bir haftadır Kiev'den canlı yayın yapan muhabire sordu (CNN):

        Sen  hiç Rus askeri gördün mü bu sürede?

Hayır, görmedim.

-Yılan adasında öldü  denilip, kahraman ilan edilen 13 Ukraynalı askerin, Ruslara teslim olduğu ortaya çıktı.

- Son anketlerde oyu yüzde 37'lerde olan  şovmen Zelenski’nin şu an halk desteği yüzde 90’na çıktığı bildiriliyor.

Zelensky, Ukrayna'nın Avrupa Birliği'ne üyelik başvurusunu da imzaladı. Belki artık AB’ne de alırlar.

Rusya’da;

- ABD’nin ve AB’nin Rusya’ya ekonomik yaptırımları devam ediyor,

-Rublenin aşırı değer kaybı,

- Rus merkez bankası faizi % 20’e çıkardı,

- Borsadaki aşırı değer kaybını önlemek için stop koydu, çıkışları durdurdu.

- Putin, özel ekonomik önlem kararnamesi imzaladı. Rusya’da döviz transferi yasaklandı...

-Kırım ve Donbas hattını, Rusların  birleştirmesiyle Putin'in en büyük hedefi gerçekleşti.

-AB'de doğal gaz fiyatı 400 dolardan 1400 dolara çıktı.  

Sonuç; Anlaşmalı operasyon veya savaş sona erince, Yahudilere Ukrayna’da yeni yerleşim bölgeleri verilecek. Bakalım Ukrayna halkı nasıl tepki verecek?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ömer IŞIK Arşivi