Sabah Namazı ve Oyun!

Hıristiyanların Noel Babalarına cevap: 01.01.2024 sabah namazı camii de namazda buluşalım programına katıldım..
Zekeriya Tanrıverdi camii : dolmaya yakın bir cemaat geldi.. çocuklar ve gençler beni sevindirdi.. Camii de çocuk sesini çok seviyorum.. Çocuksuz camii istemiyorum..
Filistin atkısını alan ak sakallı dedeler ön safta yerini aldı.. bazıları ise kendi arasında : " Her gün beş vakit böyle olmalı ! " diyorlar.. Camii de gençler olmalı diyorlar.. güzel güzel fısıldıyorlar..
Bugün sabah namazı, Yarın öğle Namazı, diğer gün ikindin namazı, sonra Akşam namazı ve Final de ise Yatsı namazında buluşalım dersek bir çok kişi namaza alışır sanırım.. camiler dolmaya başlar diyorum..
Güzel oldu.. bunu her hafta yapmak gerek, niye derseniz ? :  bir çok dostu gördüm..
Bir dostumuz diyor ki : " Böyle yazı okunmaz, vuracaksın , herkesin aleyhinde yazacaksın bak o zaman yazın ne okunur ! Türkiye de iyi bir yazar olursun !"
Bende ona diyorum ki : Cehennemde iftira atmaktan kim yanacak ?, sen mi ? ben mi ?
Riyad'da oynanmayan Galatasaray- Fenerbahçe maçının Senaryosu ortaya çıkmaya başladı..
Birinci Hedef : Suudi Arabistan ile aramızı bozmak ihracatı bitirmek ve İHA - SİHA satışının önüne geçmek..
İkinci hedef : Türkiye de Arap ve Müslüman Düşmanlığını artırmak
Üçüncü Hedef : Gazze'yi Türkiye gündeminden çıkarmak
Dördüncü hedef : Ekrem İmamoğlu'a İstanbul da oy toplamak onu parlatmak ki , onu yaptılar..
Beşince hedef ise : CHP ve HADEP oy kazandırmak olarak karşımıza çıkıyor..
Beş vakit namaz: Beş ana başlık ve oynanan oyun !
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı konuya erken müdahale etti, de yalan bilgi kirliliği ortadan kalkarken, işin içinde FETÖ parmağı olduğu oyun içinde oyun olduğu açık net olarak ortaya çıktı..
Müslüman ve Arapları sevmeyen kesim: Kaya gibi biz haklıyız demeye başladı.. Gazze Türkiye gündeminden düştü.. İstanbul da Ekrem İmamoğlu parlatıldı, CHP'liler hepsi , Atatürkçü oldu.. da : Mustafa Kemal Askerleriyiz diyenlere bir şey söylemişlerdi : o kelimeyi ben yazmayacağım siz biliyorsunuz, şimdi CHP onlarla kol kola yürüyor işte burası acı..
Suudi Arabistan ile bir ön anlaşma yapılıyor, TFF bunu kulüplere sunuyor, kulüpler eklemek istediğini ekliyor, sonra , tekrar Suudi Arabistan ile görüşülerek : mutabakat imzalanıyor. sonra Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri bunları imzalıyor, Türkçe ve Arapça metinler uzman avukatlar tarafından yazılıyor imza altına alınıyor.. her şey şeffaf ve açık..
TFF ise Suudi Arabistan ile protokol imzalayarak : 6 aylık süren çalışma noktalanıyor..
Herşey açık ve net: ihtiraz edilecek bir şey yok..
Riyad'a gitmeden bir kaç görüşmenin gizli olarak yapıldığı ortaya çıktı.. sonra : Gezi Parkı eylemlerindeki gibi oyun sahneye kondu.. maç sabahı sosyal medya üzerinden : İstiklal Marşımızla vurmaya başladılar.. böyle bir konu olmadığı halde.. Türkiye büyük zarar verdiler..
Bugün yapılması gereken : belli , bu oyunu bize oynayan kim ise , spor üzerinden Türkiye müdahale eden kimse sonuna kadar giderek araştırıp ortaya çıkarılmalı suçlu olanların cezası en ağır şekilde verilmelidir.. Galatasaray ve Fenerbahçe kulübü içinde buna alet olanlar an ağır şekilde ceza verilmelidir.
Dünde yazdım: Müslüman ülkeyiz, Sabah namazında 10 binler buluştu.. Dinimiz İslam'a , Müslümanlığımıza, bu ülkedeki din cahilleri tarafından küfür etmeye kimsenin hakkı yoktur.. Devlet Gerekeni yaptığını hemen söylemek isterim..
Müslüman ülkelere , Müslüman kardeşlerimize küfür etmeye , Müslüman düşmanlığı yaptırmaya kimsenin hakkı yoktur.. suçluların en ağır şekilde cezalandırılmasını bekliyorum..
Yılın ilk gününden hayırlı 2024 yılı diliyorum
Yeni yıla Merhaba !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi