Narlı ile 2023!

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı olduğunda Hayırlı olsun ziyaretlerini bile bitiremeden , 6 Şubat 2023 Depremi ile mücadeleye başlayan Başkan Mustafa Narlı , geçen bir yılın değerlendirmesini yaptı.

Mustafa Narlı : Her konuda açık yüreklilikle her soruya cevap verdi , bir yılda yaptıklarını 2024 yılında yapacaklarını anlattı. günlük 2 saat TUSAŞ ve Bayraktar'ın yaptığı uçak ve hava savunma sistemlerini belge serini izlediğini artık rüyamda bile uçak görüyorum diyor Sayın Narlı başkanım..

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile sanayi bölgesi ilan edilen 18 bin dönüm araziden kendilerine 18 Metre kare verilmediğini ve bu tür söylemlerin bilgi kirliliği olduğunu açıkça ortaya koydu..

Kahramanmaraş Sanayi : Tekstil, Çelik, Kuyumculuk, sektörü dışında yeni sektörlere girmesi gerektiğini 2024 yılında mücadelemiz bu yönde olacaktır.. basın olarak sizlerden de teklif bekliyorum," dedi.

TUSAŞ ile ortaklık anlaşması yapmak üzere Ankara'ya hareketi ve sonra yurt dışı seyahatti olacak olan Başkan Mustafa Narlı, Basın mensupları ile bir araya gelerek 2023 yılını değerlendirdi.. 2024 için basın mensuplarının fikrini sordu..

Ben çok keyif aldım: Çok fazla kalabalık değildi.. sakin ve samimi bir ortamda yapılan toplantı gerçekten özlemini duyduğumuz bir toplantı idi…

d0ce798c-b517-45f7-8479-1d62da59a1b9-001.jpg

Kahramanmaraş'ta havacılık ve Uzay Sanayi kurulmalı, buna da Kahramanmaraşlılar ortak olmalıdır..

Kahramanmaraş'ta petrol var, Kahramanmaraşlı iş adamları ortak bir şirket kurarak kendi petrolümüzü kendimiz çıkarmalıyız..

Karadeniz Gazı , Gabar Petrolü bize yetmez daha çok çıkarmamız gerek çünkü kazancımızın yüzde 65 enerjiye gidiyor ve sürekli mali açık veriyoruz.. TL değer kayıp ediyor.. bunun için daha çok Gaz ve daha çok petrol çıkarmalıyız..

Kahramanmaraş Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Buluntu , Kipaş Holding yönetim kurulu başkanı KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Bugün 3. metropol ilçemiz olan Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş da Başkan Mustafa Narlı gibi değerlendirme toplantısı yapmalıdır..

Yeter mi ? Yetmez ! : işi biraz daha açarsak: İSKÜR yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Kurtul, Arıkan Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan, Şirikçioğlu Holding yönetim kurulu Başkanı Atıf Şirikçi, KEMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, KASİAD Başkanı Sıddık Ciğer ,Hascevher yönetim kurulu başkanı Hacı Dinçer , Sayın Mustafa Narlı gibi basın ile bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yapması pek de güzel olur.. 2024 hedeflerini ortaya koymalıdır..

Basın, Sanayici, Esnaf, STK el ele verirsek Kahramanmaraş çok kısa zamanda depremin yaralarını sileceğine inanıyorum, yeter ki biz birlik olalım, birlikte güç olalım, kardeş olalım, dost olalım..

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi