12 Şehit ve Katil ABD

İşin adını doğru koyalım: Biz PKK ile mi savaşıyoruz, yoksa ABD ve AB ülkeleri ile mi ? Katil sürüsüne bu silahları kim veriyor ? 
12 Askerimizin şehit edilmesinde : gece görüş sistemli gözlükleri kullanan, askerimizin yerini ve koordinatlarını cep telefonu ve tabletten takip eden, helikopter, hava savunma sistemine kadar her türlü aracı PKK kim verdi ?
Terör örgütünün kurulması ile kan dökmeye başlayan ABD ve AB destekli katil sürüsü , Suriye ve Irak petrollerine çökerek enerji kaynaklarından besleniyordu..
Gazze de dünyanın gözünün içine bakarak 22 bin Müslümanı öldüren, 50 bin Müslümanı yaralayan İsrail Katillerine destek veren ABD Türkiye bir ders vermek için birer gün ara ile 12 askerimizi şehit etti.
1983 yılından bu yana Asker, Polis, Köy koruyucusu olmak üzere 42 bin üzerinde vatan evladını şehit verdiğimiz gibi.. kaçırılarak dağ çıkarılan yüz binlerce gecemiz boşu boşuna ölüp gitti..
İşin adını doğru koyalım: Mesele Kürt Devleti filan değil, Yahudi Siyonist Yahudilere Suriye, Mısır, Ürdün, Türkiye Irak, İran toprakları ile büyük Yahudi Devletini kurmaktır..
Bunun arkasında kim var ABD , 1983 yılından beri Güneydoğu da yaptıkları terör eylemleri ile halkımız İstanbul, İzmir , Mersin ve içe doğru göç ederek verimli toprakları bıraktı canını kurtardı..
Bugün Filistin ve Gazze de olay aynı olay, gidin yoksa öldürüyorum diyerek 2.5 Milyon insanı sınıra yığıldı , ya öldürecek yada Mısır'a geçecekler.. Bizim Petrol yataklarımızın olduğu Güneydoğu Anadolu boşattığı gibi..
Aşık Mahsuni Şerif : " Amerika Katil" dediği için hapis yattığı günler aklıma geldi.. öyle ya ABD katil de diyemezsin ! böyle bir dünya düzeni.. Dünya beşten büyük mü ? değil mi zaman gösterecek..
Türkiye bugün Amerika ve Avrupa Ülkeleri ile savaş halinde ve canla başla savaşıyor..
Suriye deki ABD petrol tesislerini vurmamız çok güzel oldu ama , ben bunun karşılığını bekliyorum, Türkiye bugünden sonra çok dikkatli olmak zorunda.. ABD yıllık geliri 145 Milyar Dolar sadece Irak ve Suriye Petrollerinden.. bizde gidip o telsileri önceki gece vurduk..
Tabi tamamını değil sanıyorum 5 adet tesisi vurduk, ama, İnsan öldürmeye Kızılderililerle başlayan ABD Müslüman ülkelerde kan akıtmaya devam ediyor, tabi kendi askeri ile değil, kiralık katillerle..
Allah ülkemize yardım etsin..
Kaan, Akıncı, Hava Savunma sistemimizi hızla yaparak Türkiye çelik kubbe ile kapatmadan bize huzur yok.. Terörü bitirmemizin yolu Dünyanın Süper Gücü Türkiye olmamıza bağlı onunun için çok çalışmamız ve güçlü ordumuzu oluşturmamız gerekiyor..
Aksi halde hainler sürekli ülkemizde eylem yapmak için bize saldırmaya devam edeceklerdir..
Güneydoğu halkına sesleniyorum: Mesele Kürt meselesi değil, Büyük İsrail Devleti Kurma Meselesi artık bunu görün, uyanın ve ABD köpeklerine destek vermeyin !..
İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi