İsrail Seni Kınıyorum!

İsrail kınadım ne oldu ? Hastane de tedavi için gelen 500 kişi kurtuldu mu ? hepsi acı sona hastanede yakalandı.. bizde kınayarak göz yaşları ile izledik..

Sokaklarda İsrail'e protesto ediyor  yürüyüşü yaptık ! ne oldu ? 1948 den beri akan Müslüman kanı durdu mu ? kınıyorum, protesto ediyorum yürüyorum ne oldu ?

İsrail'in hastane saldırısı dünyayı ayağa kaldırdı diye manşet attık ne oldu İsrail de akan kan durdu mu?

Sevgili okurlarım: İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 11. gününde devam ederken, İsrail güçleri, akşam saatlerinde Gazze'de bir hastaneyi hedef aldı. Gazze Sağlık Bakanlığı, saldırıda en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İsrail'in hastane saldırısı dünyayı ayağa kaldırdı. Liderler ve uluslararası örgütlerden art arda açıklamalar ve tepkiler geldi. bol kınama var , bol protesto var ama icraat yok..

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından 7 Ekim sabahı İsrail'e yönelik başlatılan "Aksa Tufanı" adlı saldırının ardından bölgedeki çatışmalar 11. gününde de sürerken, İsrail'in Gazze'deki bir hastaneyi hedef aldı. İsrail hedefi Gazze bölgesini topraklarına katmak buna da adım adım gidiyor 1984 den beri hep aynı oyunlar topraklarını genişletti..

Gazze Sağlık Bakanlığı, İsrail güçlerinin el-Ehli Baptist Hastanesi'ne hava saldırısında en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. görüntüleri göz yaşı içinde izledik. İsrail, Gazze'de hastaneyi vurdu: Birçok ülkede protestolar başladı, kınama mesajları gelmeye başladı ama sadece kınıyoruz, haydin ben de kınadım ne olacak ?

Birleşmiş Milletler, "Okullar, hastaneler hedef değildir. Siviller ve sağlık tesislerine yönelik saldırılara son verilmeli" ifadelerinin yer aldığı bir açıklama yaptı ve saldırıyı kınadı.

UNICEF, "Gazze'deki hastane saldırısını şiddetle kınıyoruz, çocuklar da dahil tüm siviller korunmalı" dedi.

Dünya Sağlık Örgütü de Gazze'deki hastaneye yapılan saldırıyı güçlü bir şekilde kınadı.

Bende daha güçlü kınıyorum : ne oldu ? değişen bir şey var mı ?

Çare : Türkiye Nükleer santral sayısını 5 çıkarırsa , İsrail o gün susar..

Türkiye Kaan seri üretimine geçer, TSK envanterine 500 adet girerse İsrail o gün püsüğü çuvala koyar..

Türkiye yerli ve Milli Hava Savunma Sistemini : Demirperde haline getirse o gün İsrail susar..

Türkiye Akıncı seri üretime alısa : o gün İsrail susar..

Türkiye uçak gemisi sayısını 10 çıkarırsa İsrail o gün susar..

Milli ve Yerli Savaş uçağımızı seri üretime sokarsak o gün İsrail kınama yapa biliriz.. gerekirse başına vura biliriz..

Kınama sözle olmaz: Kınama Askeri gücün varsa olur.. Yüzlerce , binlerce uçak kaldırarak İsrail deki tüm askeri üstleri bir anda vura biliyormuşsunuz ? o gün kınama yapar ve gereğini yaparız..

Yoksa boş konuşmanın, kınıyorum demenin Şehit olan Filistin halkına, kadınlara, çocuklara hiç bir faydası yok.. İsrail hedefi : Filistin topraklarının tamamı, sonra Suriye ve Türkiye vurmak bunun için biz askeri araç gereçlerin seri üretimine hız vermemiz gerekiyor.. kınamakla iş olmuyor dostlar...

İyi Günle

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi