Cemaat ve Güç Zehirlenmesi !

Bugün kaleme alacağım yazı biraz canımızı acıtacak ama olsun, önce vatan , vatan elden giderse Gazze oluruz..

CIA 1960 yılında devreye soktuğu Gülen Cemaati, Hizmet veya FETÖ , hoca efendi, her ne ise : başta güzel gidiyordu.. herkes yardıma koşuyordu.. sonra ne oldu ?

Bugün Türkiye de yine cemaat tehlikesi kapımızı çalıyor ama hükümet görmüyor mu ? görmek istemiyor mu bilemiyorum ama güç zehirlenmesi başladı.. bunu görmemek mümkün değil..!

Türkiye'de hangi yıllarda darbe oldu? diye şöyle biraz hafızamı zorladım.. ne zaman mutlu olmaya başladık ise darbe veya girişimi ile önümüzün kesildiğini görüyorum..

27 Mayıs 1960 Darbesi ve ABD " Bizim çocuklar başardı! " dediği İngiltere'ye karşı Türkiye de yapılan darbe !..

20 Mayıs 1969 darbe teşebbüsü, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde başarılı olamamış ve emir-komuta zinciri içerisinde gelişmiş bir askerî darbe teşebbüsüdür. Arkasında İngiliz istihbaratı var..

11 yıl sonra Ordu içindeki İngiliz taraftarı subayların 12 Mart 1971 Muhtırasının ardından Türkiye tarihinde Silahlı Kuvvetlerin yönetime üçüncü açık müdahalesidir.

12 Eylül 1980 günü emir komuta zinciri içinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği askerî müdahaledir. yine ABD yaptığı açıklamada '" bizim çocuklar başardı oldu.."

28 Şubat 1997'de yapılan Millî Güvenlik Kurulu toplantısı sonucu açıklanan kararlarla başlayan ve irticaya karşı olduğu iddia edilen süreç. Yaşananlar, çeşitli kaynaklar tarafından postmodern darbe olarak adlandırılmıştır. Tankların yürüdüğü 100 yıllık balans ayarı İngiliz tarafından yürütülen çalışma sonucu olduğunu biliyoruz..

Türk Silahlı Kuvvetleri adına Genelkurmay Başkanlığının, cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısı ile 27 Nisan 2007 tarihinde gece saat 23.20'de yaptığı laiklikle ilgili açıklama. Bu açıklama, bazı siyasetçi ve gazeteciler tarafından, bildiri internet aracılığıyla verildiği için "e-muhtıra" olarak da adlandırılmıştır. pasif darbe olarak tarihimize geçti.

Balyoz darbe planı davası

2003 Mart ayında 1. Ordu Komutanlığında dönemin AK Parti hükûmetini devirmek için, dönemin 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan'ın liderliğindeki cunta tarafından hazırlandığı iddia edilen plan. Plan darbe zeminini hazırlama amaçlı Çarşaf, Sakal, cübbe sarık ve Oraj kod adlı eylem planlarından oluşmaktadır.

İrticayla mücadele eylem planı

Balyoz - Boyraz Köy, Ergenekon zanlısı Mustafa Levent Göktaş'ın yine aynı soruşturma kapsamında tutuklanan avukatı Serdar Öztürk'ün ofisinde ele geçirilen ve 12 Haziran 2009'da Taraf gazetesinde manşetten verilen "İrticayla Mücadele Eylem Planı" başlıklı belge ve bu belgenin uygulanmaya konulmasından dolayı açılan davalar. Dursun Çiçek'in imzaladığı ileri sürülen belge Adalet ve Kalkınma Partisi ile Gülen hareketine (belgede FG’ciler) yönelik sahte bayrak, kara propaganda, komplo ve yıpratma planları içermekteydi.

Ak Parti iktidarını çalıştırmamak ve devirmek için sürekli yeni planlar yapılıyordu.. o günleri unutmuş olamayız..

17-25 Aralık Yargı Darbe girişimi..

FETÖ Savcısı Zekeriya Öz başı çektiği yargı darbe girişimi sonucu bir çok FETÖ yurt dışına kaçtı. Ayakkabı kutusundaki paralar boşa çıktı.. Man adası gibi girişimler sonuçsuz kaldı..

FETÖ - HİZMET- CEMAAT

15-16 Temmuz 2016 tarihleri arasında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde kendilerini Yurtta Sulh Konseyi olarak tanımlayan bir grup asker tarafından gerçekleştirilen askerî darbe teşebbüsü. 16 Temmuz sabahı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü personelinin gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda darbe girişimi bastırıldı ve askerler silahları ile birlikte teslim oldu. ABD açıklama yaptı, " Bizim Çocuklar Başarılı olamadı"

Bildiğiniz konular bunun öncesine gidersek Cemaat çok güzel hizmetler yapıyor diyorduk..

Bugün bakıyorum: Yukarda özet olarak yazdığım tarihten ders almadığımızı cemaat unsurlarının bugün ön planda hareket ettiğini görüyorum.. Güç zehirlenmesi baş döndürüyor, darbe girişimi kaçınılmaz olur..

ABD çocukları başarılı olur mu ? olmaz mı ? onu zaman gösterecek ama bu ülke cemaat eline bırakılmayacak kadar kıymetli olduğunu düşünüyorum.. Dünya Müslümanları ümmetin kurtuluşunu Türkiye Bağlıyor..

Bugün devlet kurumları içinde cemaat cirit atmaya başladı bu bizi bir 15 Temmuz mı götürür ? yoksa 27 Mayıs 1960 mı götürür yada 12 Eylül 1980 götürür onu zaman gösterecek.. Bir sağdan bir soldan idam mı ederiz bunu zaman gösterecek..

Bu yazıdan genç kardeşlerimizin bir şey anladığını sanmıyorum, Ak saçlılar ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır..

İçi boşaltılmış İslam sonucu : Bugün kadınlarımızın , kızlarımızın , erkeklerimizin hali ortada ! Türkiye Müslüman Bir Ülkemi ? hiç sorguluyor musunuz ?

iyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi