Bugün Deprem ve Orta Hasarlı Bina Yazmayacağım!

Sevgili okurlarım : Mesaj attılar, telefon açtılar.. ” Artık yeter , deprem konusunu yazma, orta hasarlı binaları yazma , şehrin yıkılan yüzünü yazma !…biraz gül bize moral ver ” diyorlar.. bende yazmam ! niye yazayım ki ?..

Alanya dayım Sabah kuş sesleri, Karga bizim Kargaya benziyor ama neyse : Söz sizlere kuşları, martıları, kelebekleri yazacağım ancak bir iğne batırmadan o konulara geçemeyeceğim.. huyum kurusun 9 ayda böyle oldum..

Deprem bölgesindeki Mülkiyet sorunu, Az Hasarlı binaların tamir sorunu, Orta Hasarlı Bina Sorunları, Ağır hasarlı sorunları.. Mahkemelik binalar, Deprem Borsası kucağındaki insanların sorunu , Halkı soyanların sorunları, depremi fırsata çeviren , halkı soyanlara dur demeyen siyasilerin sorunu, tüm sorunlar karşısında siyasilerimiz top çeviriyor.. seçimlere kadar böyle gidecek görülüyor tüm bu sorunlar.. : Allah sizlere bizlere , Deprem zedelere yardım etsin..

Sabah güzel bir yağmur, yağmur sonrası , ufuktan yüzünü bize Suriyeli ablalar gibi gösteren güneş, Denizin hafif dalgası arasında sahilde yürümek çok güzel.. bak dalgana , keyfine !..

Alanya dan sizlere selam ediyorum: Bugün Deprem yok, Deprem bölgesi sorunları da yok, güzel havada yürümek varken, neyime gerek benim deprem zedelerin sorunu ?

Söyledim ya yazmayacağım: Sahada : Kahramanmaraş spor / Malatya spor maçı var yan sahada ise Adıyaman spor , Hatay spor maçı var bir birinden farkı da yok saha aynı maç aynı ! : Ortada bir deprem topu var ! Vekillerimiz vali beye atıyor, Valimiz : pas Büyükşehir belediye başkanına, Başkanın ortası Çevre Şehircilik Müdürlüğüne, Sağ kanatta Kaymakamlar var top oraya pas ediliyor, Defans da Afat var geri pası ile Afatı bulan top son olarak İlçe Belediye Başkanlarının bulunduğu sağ kanat ve santrafor veriliyor, hücuma kalkması gereken takımlar, belediye başkanlarımız topu orta sahaya yeniden gönderiyor.. siyasilerim ise top çeviriyor 9 ay sonunda maç 0-0 hayırlı olsun.. Bu maç Mart 2024 de bitecek gibi duruyor..

Güzellikleri yazacağım : Deprem yazmayacağım, Zeytin ağacında zeytin kalmamış yağmur ve soğuk gelince otel de müşteri aklamış, Küresel Gazeteciler Konseyinin güzel ailesi fertleri gelmiş moralim yerinde neşeleniyorum ama dostlar beni bırakmıyor herkes depremi soruyor. bende onlara deprem konuşmak yok diyorum..

Palmiye ağaçları yapraklarından yağmur damlaları : Deprem zedenin göz yaşları gibi akarken, benim yüreğimin yangını alevleniyor.. içim yanıyor dostlar..

Denizde ıslanmamış gibi yağmurdan kaçan küçük kızın gözleri deprem zede çocukların gözlerinden akan yaş gibi yere süzülen yağmur damlalarını görüyorum.. gök yüzünde.. Kara Bulutlar dağılacak gibi duruyor..

60 ülkeden, 81 ilden 250 üzerinde Gazetecinin bulunduğu yerde makale yazmak bizim ne hatmimize ! deprem yazısı ile sizleri oyalarken, 3.6 lık Alanya depremi ile Küresel Gazeteciler Konseyi ailesine hoş geldiniz diyorum..

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim Başkanımızın ev sahipliğinde EFTALIA HOTEL da depremsiz bir güne merhaba diyorum.. sevgili dostlar..

Alanya’ya hoş geldiniz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi