Bize Ne Oldu ?

Derin Devlet Bizi Bu Hale Nasıl Getirdi ?

Bir Aklı Selim ağabeyimize sordum: " Müslümanları nasıl kurtara biliriz ? camiler boşaldı.. imamların tadı kalmadı ! " cevap: Mümkün değil sen imanı kurtarmaya bak !.. dedi.

Hiç bir çaresi yok mu ? diye sordum:

Maalesef 128 bin cami görevlisi : her ay bir kişiye : Kur'an, Namaz, Haram -Helal öğretse mesele biter ama , imam yok, cami görevlisi var ! " cevabını aldım.. Allah kıyamet kopacak buyuruyor öyle olacak , Kıyametin alametleri bir bir zuhur ediyor öyle olmak zorunda : biz imanızı kurtaralım !..

Derin Devlet : Selçuklu da , Osmanlı da bugün Türkiye Cumhuriyetin de hep var olmuştur..

Derin Devletin görevi : İslam Dinini yok etmektir.. Türkiye nüfusunun yüzde 99 Müslüman öyle mi ?

Her dönemde farklı yöntemle çalışmıştır.. dini ve devleti yıkmışlardır..

Türkiye Cumhuriyetinde : Spor, Siyaset , Seks unsurlarını ön plana koymuştur..

CHP genel başkanı Deniz Baykalı Seks ile yediler, Muharrem İnce montaj seks kaseti ile seçimlerden çektirerek siyasetini bitirdiler.. Çiçek sulayanları, sekreteri ki bu kelimenin altında da seks yatar yurt dışı turlarına götürenlere bakın..

3500 yıllık bilinen tarihi olan Türk Milleti Tek tanrıya inanan 1445 yıl önce İslam'ı kabul eden İslam coğrafyasında Müslümanların rahat etmesi için çalışan Osmanlı Devletini kim yıktı.. ? Derin Devlet : Türkiye de : Derin Devlet 300 yıldır çalışıyor gizliden İslam'ı yıkmak için çalışıyor.. ve Osmanlı yıktı ve bugün Türk aile yapısını yok etti , yıktı geçti.. camiler niye boşaldı sana söyleyeyim:

Parklara bak, otobüs ve toplu taşıma araçlarına bak , kedi , köpek gibi fuhuş yapanlar , Porno filmler Parklarda , otom obüslerde fuhuş insanların gözünün önünde yapan sapkın gençlik..

Çocuk doğurup : vatana millete faydalı evlat yetiştirme yerine kedi , köpek besleme yaygarası.. Hayvan hakları savunucuları sürekli köpek besleyin söylemi.. bugün Türk Milletinin doğru ma oranı yüzde 1.5 düşerken, Türkiye deki azınlıklar yüzde 10 yaklaştı.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sürekli sesleniyor çocuk diye ama duyan yok, derin devlet baskın çıkıyor..

Osmanlı yıkan , Türkiye Cumhuriyetini kuran ABD ve İngiltere İlk defa 1925 yılında İstanbul'da Beyoğlu ilçesinde yer alan Melek Sinema Salonu'nda güzellik yarışması düzenleyerek Türk Müslüman Kızlarını soyarak bir et parçası olarak erkeklerin önüne attılar.. Yarışmayı aynı sinemada yer gösterici olarak çalışan Bayan Araksi Çetinyan kazanmıştır.

Hayat ve Ses Mecmuasını çıkaran Haludin Simavi : " Fikri hapis edeceğim, kızları bu hale getireceğim 1935 de bu sözü söylediği gibi Türk ahlak yapısını bozdu şimdi ailesi ve torunları ile İsviçre'de yayıyor..

İslam dininde : Bir ihtiyaç için köpek beslemek caizdir. ama evin dışında , Mesela polis köpeği, av köpeği, çoban köpeği, bekçi köpeği beslenir. Ancak köpek evin içine sokulmaz. Ayrı yeri veya kulübesi olur. Köpek bulunan odaya rahmet melekleri girmez

Bugün nerede ise : her evde bir köpek olduğu gibi Sokaklar köpeklerden geçilmiyor..

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : En az 4 çocuk diyor, bir elinde bilgisayar olan bir elinde Kur'an-ı kerim olan 4 çocuk diyor ama Ceza evinde yatan derin devletin adamı PKK başı " Abdullah Özcalan " çocuk yapmayın köpek besleyin diyor.. sözde Müslüman olan bizler Cumhurbaşkanı değil Apoyu diliyoruz.. çocuk yerine evde köpek besliyoruz..

Bu arada kendi azınlıklarına ise en az 10 çocuk diyor.. çevrenizde bunu görüyorsunuz.. Ermeni lobisi iyi çalışıyor , derin devlet iyi çalışıyor..

Köpekler Kutsallaştırıldı.. Sokaklarda köpekler geziyor, Kadın ve Çocukları ısırıyor bir cezası bile yok.. Hayvan hakkı koruyucusu olarak ortaya çıkan Ermeni örgütlerinin desteklediği derin devletin adamları hayvan hakkı diyorlar, öyle ya insanın yaşama hakkı , yaşama hakkı yok.. köpekler özgür ve dokunulmazlığı var kutsal hayvan !..

Mevzu çok derin: günlerce yazılacak bir konu ? : Hükümetimiz insanlar dinini öğrensin diye iki adım atarak ireli gidiyor, Derin Devlet ise 4 adım geriye çekiyor..

İngiltere, Siyonist Yahudiler, Ermeniler put perseler islamın düşmanı olarak çalışmaya devam ediyor ve insanları ağına çok çabuk düşürüyorlar..

Biz imanımızı nasıl kurtara biliriz onu da ben bilemiyorum ama durum hiç de iyiye gitmiyor, Derin Devlet insanların imanı çalıyor , herkesi cehenneme göndermek istiyor , bu konuda Çalışıyor..

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi