Bugün benim efkârım var zârım var

Yüzlerce teşekkür telefonu ve mesajı geldi.. en çok istenen ise :” Rüyanda bizi de gör!” oldu.. ama bu Rüya istediğin gibi olmuyor ki !..

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fırat Görgel bugün basın toplantısı var, belki orda uyursam rüya gire bilirim, bakalım kimi göreceğim..

Şehrin üzerine çöken sis dağılmaya başladı..

sonumuz aydınlık ve güzel olur inşallah.

Başta söyledim ya : Bugün benim efkârım var zârım var 21 Ocak 2024 Pazar günü sabah namazına Sultan Abdulhamithan camine gittim, Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, vekillerimiz Vahit Kirişçi, Ömer Oruç Bilal Depgici , Ak Parti il Başkanı Cüneyt Doğan, boşta olmak üzere bir çok dostla sohbet ettim..

Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan aday adayı Ramazan Yavuz ,” Bizde var mıyız ? Rüyan ne diyor ?.. diye soruyor..

Sıcak çorba , sohbet şahane, Dostlar kulağıma teşekkür ederken: “ Bugün benim efkârım var zârım var/ Değme felek değme değme telime benim, “ dercesine bir şeyler söylediler..

öyle ya : Kahramanmaraş gerçeklerini ve halkın arzusunu yazmak zorundayız..

Sabah Namazından sonra dua , zikir ve sıcak çorba uzaktan bir ses geliyor kulağıma : “ Gül yüzlü cananı dost dost elden aldırdım” diyor ya sabah dostları görmek güzel..

Ne diyelim Türkü ile seslenelim: “ Gül yüzlü cananı dost dost elden aldırdım / Ecel oku değdi değdi telime benim” diyor ya şair işte öyle bir şey..

Belediye Meclisi üyesi aday adayı olanları gözüm aradı ama hiç biri yoktu..

Ak Partiyi bilmeyen, teşkilatı bilmeyen, plartinin önünden geçmeyenleri belediye Meclis üyesi yapıyoruz sonra niye böyle oldu diyoruz !

Büyükşehir Belediye Başkanı adayının programına katılmayan Meclis üyesinden bu şehre ne hayır gelir ki ?

Bir söz : “ Lokman hekim gelse dost dost sarmaz yarayı/ Hilebaz dostum dost dost açtı harayı / Ne köşkümü koydu dost dost ne de sarayı /Baykuşlar tünedi dost dost dalıma benim ,” diyor ya şair işte böyle bir şey..

Sözün özü burada : “ Değme felek değme değme dalıma benim / Özlemiyem başım hey dost dumanlı dağlar / Gözlerim yaşlı da dost dost içim kan ağlar / Güz ayları geldi dost dost bozuldu bağlar / Hazan yeli değdi dost dost günüme benim^” diyor ya işte öyle..

Bugün de böyle

Bugün benim efkârım var zârım var

Yüreğimde ince bir sızım var

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi