Beni Yazmayın, Yapılanı Yazın!

“ Beni ön plana çıkarmayın beni yazmayın, yapılan hizmetleri yazın” diyerek hizmetlerini görmezden gelenlere sitem etti.

Devlet Planlama Teşkilatında çalışırken, Kahramanmaraş’ta kurulan tüm fabrikaların altına imza Atan adamı yazmak çok doğru olmaz !..

BOTAŞ Genel Müdürlüğü ve BOTAŞ da görevli iken Kahramanmaraş Bölge Müdürlüğünü getiren Başkanı yazmak ne kadar doğru olur ?

Ak Parti Milletvekili iken : Kahramanmaraş yaptığı hizmetleri söylemek veya yazmak ne kadar doğru olur..

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, memur ve işçilere Kurban Bayramı hediyesini Meclis kararı ile verdiği için Mahkemede yargılandığını hatırlayınca o paraları alıp yiyenler teşekkür etti mi ? Bunu yazmak doğru olur mu ?

Maraş il belediye başkanı iken İlçelere köy yollarına Asfalt götürdüğü için Mahkemeye verildiğini bugün söylemek doğru olur mu ?

Biz insanı çok hızlı harcıyoruz, biri bir yalan ortaya atıyor , gerçeği nedir ? Deme yerine peşine takılarak o yalanın borazanı oluyoruz..

1980 yıllarda tanıdığım Hanefi Mahçiçek , 16 ocak 2024 Pazartesinden sonra yeniden aday mı ? Değil mi bunu sadece Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan biliyor..

Bir oturmaya birkaç cilt kitap yazacak kadar Hanefi Mahçiçek ile alakalı gördüğüm bildiğim konular var.. aklıma gelen bir kaçını yazmak istiyorum..

Hanefi Mahçiçek’in yaptıklarını yazmayın diyor ! Niye yazayım ki ?

Bir defa : Ankara’ya yük olan Belediye Başkanı hiç olmadı, sürekli yük aldı kaynak üretti.. Onikişubat Belediye binasını da böyle yaptı.. Bugün valilikte aynı binayı kullanıyor..

Karasu’yu bulup, Kahramanmaraş a getiren Hanefi Mahçiçek yazmaya gerek var mı ? Karasuya sahip çıkan çok..! ama : Mimarı ve projesi yapan Hanefi Mahçiçek..

Asfalt Plenti kuran: Bağ yollarına kadar sıcak asfalt hizmetini sunan Hanefi Mahçiçek yazmaya ne gerek var..

Hanefi Mahçiçek stadyum yaptırdı.. bunu kıskananlar onu yıktılar yerine üç ayda olimpiyat stadı yapacaklardı ama 5 yılda bir çivi bile çakmadılar bunu yazmaya gerek var mı ?

Helikopter pisti neresi ? Gençler bilmez, Necip Fazıl Kısakürek Kültür merkezinden üngüt kavşağına kadar olan , bugün prestij caddemiz veya bulvarımız olan yeri Hanefi Mahçiçek açtığını söylemeye gerek var mı ?

141 Mahallesi olan Onikişubat ilçesinde : Tüm mahallelere sıcak asfalt veya kırsala kilit parke yapan , 50 Mahalleye bilgi kültür evi, spor tesisleri, kütüphaneler, milli eğitime 11 adet okul yapıp bağışlayan Türkiye de bir başka belediye var mı ? Hanefi Mahçiçek bunu mu yaptı diyelim..

Devletten bir kuruş almadan EXPO alanını yaptı , proje tamamlanmadı ama Kahramanmaraş deniz getirecek proje Hanefi Mahçiçek eseri mi diyelim..

SSK ve vergi borcu olmayan Türkiye de ender belediyelerden biri Onikişubat Belediyesi Bunun Başkanı Hanefi Mahçiçek mi yaptı diye yazalım mı ? yazalım ?

EXPO alanından, Üniversitenden üzerinden Ahirdağı vericinin oraya tele firik projesi yapan Hanefi Mahçiçek diye mi ? Yazalım..

Yaptığı yüzlerce eseri bugün valilik, Kaymakamlıklar kullanıyor bunları söylemeye gerek var mı dostlar

Sayın Onikişubat Belediye Başkanı vekilimiz, Hanefi Mahçiçek başkanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum..

Allah sağlıklı uzun ömürler versin

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi