Vatandaşlıktan Çıkarılmalı !

Kıbrıs da arazi satın alan ve Kıbrıs vatandaşlığı alan Yahudiler ile Türkiye de yaşayan Türk Vatandaşı olup, İsrail'e Müslümanları öldürmek için giden o katiller Yahudiler , Türk Vatandaşlığından çıkarıldığı gibi ülkeye girişde göz altına alınarak cinayette yargılanmalıdır..
    Kanunlarımız açık: Hakim ve Savcılarımıza, STK kuruluşu temsilcilerine görev düşüyor, İsrail'e  Müslümanları öldürmeye giden Yahudiler vatandaşlıktan çıkarıldığı gibi ülkeye dönüşte veya gidip gelenler yakalanarak cinayetten haklarında dava açılmalıdır..
Türk vatandaşlığını kaybettirme Sebebi : Vatandaşlık Kanunu 
MADDE 29 – (1) Aşağıda belirtilen eylemlerde bulundukları resmi makamlarca tespit edilen kişilerin Türk vatandaşlığı Cumhurbaşkanı kararı ile kaybettirilebilir. yani çıkarılır diyor..
a) Yabancı bir devletin, Türkiye'nin menfaatlerine uymayan herhangi bir hizmetinde bulunup da bu görevi bırakmaları kendilerine yurt dışında dış temsilcilikler, yurt içinde ise mülki idare amirleri tarafından bildirilmesine rağmen, üç aydan az olmamak üzere verilecek uygun bir süre içerisinde kendi istekleri ile bu görevi bırakmayanlar.
b) Türkiye ile savaş halinde bulunan bir devletin her türlü hizmetinde Cumhurbaşkanının izni olmaksızın kendi istekleriyle çalışmaya devam edenler.
c) İzin almaksızın yabancı bir devlet hizmetinde gönüllü olarak askerlik yapanlar.  Mesele iste burada C fıkrasında : İsrail de Asker olup, Müslüman Kardeşlerimizi öldüren bu katil sürüleri Türkiye ve Yavru vatan Kıbrıs da da yaşamamalı.. cezalandırılmalıdır..
(2) (Ek: 2/1/2017 - KHK-680/75 md.; Aynen kabul: 1/2/2018-7072/73 md.) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 302 nci, 309 uncu, 310 uncu, 311 inci, 312 nci, 313 üncü, 314 üncü ve 315 inci maddelerinde yazılı suçlar nedeniyle hakkında soruşturma veya kovuşturma yürütülen ve yabancı ülkede bulunması nedeniyle kendisine ulaşılamayan vatandaşlar, bu durumun soruşturma aşamasında Cumhuriyet savcısı veya kovuşturma aşamasında mahkeme tarafından öğrenilmesinden itibaren bir ay içinde vatandaşlıklarının kaybettirilmesi amacıyla Bakanlığa bildirilir. Bakanlıkça Resmî Gazetede yapılan yurda dön ilanına rağmen üç ay içinde yurda dönmemeleri halinde, bu kişilerin Türk vatandaşlıkları Cumhurbaşkanı kararıyla kaybettirilebilir. ülkeye sokulmazlar..
    Bugün İsrail de Filistinli Müslüman kardeşlerimizi öldüren bu katil sürüsü yarın Türkiye de zayıf anımızı bulduğunda  namluyu bize çevireceklerini unutmayalım.. Müslüman avına giden her Yahudi cinayetten yargılanması gerekir..
   STK Bu kişiler hakkında bulundukları il ve ilçelerin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak Cinayetten yargılanmalarını istemek bizim en tabi hakkımızdır.. Yarın geç olabilir !..
    Hayırlı günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi