Uyanın Müslüman Devletleri!

Gazetecilik Mesleğinde 44 yılı geri de bıraktığım , şu günlerde meslek hayatım boyunca gördüğüm İslam ülkelerinde kan ve göz yaşı var ! Filistin dünde aynı idi bugünde : Peki biz bir düşünün, Bu sebep geri kalmış , Tüketim toplumu olmamızdır.. Dünya Müslümanlarının bir liderinin olmamasıdır.. Türkiye Lider ülke olmak için koşuyor..

Bakın 1983 yılında PKK kuran ABD ve AB ülkeleri bizim 44 bin üzerinde asker, polis ve sivil vatandaşımızı şehit etti, bundan çok fazla Türk Çocuklarını kandırarak dağa çıkardı ve ölümüne sebep oldu.. PKK silah veren kuran ABD ve Destekçileri Avrupa ülkeleri katildir.. Bu katillerin anladığı dil,  Ne zaman İHA ve SİHA , özel savaş uçağımız, topumuz, füzemiz yapılmaya başladık.. Saha da ki oyuncu değişti başladı bugün Türkiye Cumhuriyeti Söz sahibi bir devlet oldu...

Müslüman Devletler Türkiye örnek almalı..

Müslüman ülkelerin durumu içler acısı…Türkiye Cumhuriyeti Devleti İslam ülkeleri içinde dünyada söz sahibi olma yolunda hızla koşuyor, 1 milyar 700 Milyon Müslümanı bir çatı altında toplasak dünyada söz sahibi oluruz.. o zaman Filistin meselesi biter !..

Dostlar arıyor : " Bekir ağabey Filistin niye yazmıyorsun " Filistin de 14 Mayıs 1948 den beri her Ramazan ayında kan göz yaşı var , Sürekli insan katliamı var , Filistin, Irak, Pakistan , Afganistan, Mısır, Libya, Tunus, Lübnan, Somali ve diğerlerinde kan ve gözyaşı hiç bitmiyor.

Irak özgürlük dediler, Milyonlarca Müslümanı öldürdüler.. Milyonlarca Iraklı bacımıza tecavüz ettiler.. Arap Baharı dediler, İslam Coğrafyasını kana buladılar.. ama halen bizim Müslüman Kardeşler uyanmıyorlar.. Gavurdan dost olmayacağını bilemiyorlar. Özellikle de Suriye’de yaşananlar, Dünyanın dört bir köşesine dağılan Suriyeliler.. insan olan herkesin yüreğini acıtıyor. Müslüman coğrafya da kan dökülüyor. Türkiye den başka kimsenin sesi çıkmıyor..

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar ! Medeni (!) Batı; ABD, İngiltere ve diğer Avrupa ülkeleri ile Rusya…Hıristiyan Batı’ya ve de Rusya’ya yardım edenler hangi ülkeler?

Suudi Arabistan, İsrail ve bir şekilde de İran… Peki, Müslüman ülkeler neden bu haldeler?

Cevap çok basit; Doğal kaynaklar ve coğrafi konumları… Petrolün madenlerin varsa başın batı ile dertte demektir.. Gabar daki petrolü çıkarmayalım diye Güneydoğuyu PKK eylemleri ile niye boşaltıldığını anladınız mı ? mesele Kürt meselesi değil, petrol ve doğalgaz meselesi..

Bu ülkeler de İslam Coğrafyasında ABD, Rusya ve diğer ülkelerin çıkarları var; Amaç, petrol ve doğalgaz kaynaklarının yönetimini ele geçirmek…Bunun içinde Müslüman ölmeli..

Türkiye de PKK , Pakistan ve Afganistan'da Taliban , Suriye de PKK ve PYD gibi , her Müslüman ülkede bir Terör örgütleri ile Dünyayı yöneten batıyı halen İslam ülkeleri göremiyorlar..

Terör örgütleri hep Müslüman ülkelerde mi olacak ? bir de Amerika da , Almanya da , Fransa'da , İngiltere de olsun, orta da PKK gibi kanlı eylem yapsın, bir Taliban olsun insanları öldürsün , hep bunlar Müslüman öldürmek için kuruluyor bunu artık görün , İslam Coğrafyası uyan artık yeter uyan !

İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi