Perşembe Orta Hasarlı Günü!

2 Kasım 2023 Perşembe günü saat 14 00 de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basınevi önünde Orta Hasarlı Binalar Platformu sesini duyurmak için basın toplantısı yapacak..

9 bin 700 mahkemelik, 5 bin 987 orta hasarlı bina var , hak aramak ve bir darbede deprem mafyasından yememek için sesini yükseltecekler ama bakalım kaç kişi kendi davasına sahip çıkacak..?

Konuşmaları dinliyorum, yazılanlara bakıyorum , kimse kusura bakmasın yanlış yolda yol alıyoruz..

Bakın yaptığımız yanlışlar : Bu binanın yapımına kim izin verdi ?, Hükümet suçlu ? , Suçlu : Müteahhit, suçlu belediye, suçlu bakanlık , suçlu yöneticiler diyerek birini suçlayarak sürekli suçlu arıyoruz..

Suçluyu yargı arasın , biz kendi işimize bakalım.. gönüllü veya görevli olarak gelen İki sıva çatlağı görünca ağır hasar, orta hasar vererek şehrin altına dinamit koyanlarla mücadelemizi yapmamız gerek..

Amacımız: Bağcı dövmekse dövelim! , Ancak yüzüm yemek istiyorsak: orta hasarlı denilen binaların bir daha uzman kişiler tarafından kontrol edilmesini sağlamalıyız..

Amacımız nedir? : Sağlam olduğuna inandığımız binaları kurtarmaktır..

5 bin 987 Orta hasarlı binadan gerçekten kaç tanesi Orta hasarlı ve geriye kalan kaçı sağlam önce bunu bir ayıklamak gerekiyor.

Onun için : 2 Kasım 2024 Perşembe günü sesimiz gür çıkması gerek , cılız kalırsa bu kadar emeğe yazık olur.. Herkes bu toplantıya katılmalı 10 binlerce kişi o meydanı doldurmalıdır..

2 Kasım 2023 Perşembe günü evinize , dükkanınıza , malınıza sahip çıkın, Güçlendirme Mafyasına soyulmamak için birlik olun..

Herkesi Belediye önünü bekliyoruz..

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi