Maraş iki yılda ayağa kalkar!

Hiç kimse kusura bakmasın : Parayı , ekonomi ve işçi çalıştırmayı bilen Belediye başkanları, Ankara'yı sallayacak milletvekilleri olursa Kahramanmaraş iki yılda ayağa kalkar , 5 yılın sonunda Kahramanmaraş eskisinden daha güzel olur.. ama bunu yapacak irade var mı ?.....

Bunun için : Bir parayı bilen belediye başkanları..

İşçi çalıştırmış işcinin derdini bilen başkanlar

Ankara'yı sallayacak milletvekilleri

Belediye Başkanlarının ve Vekillerin arkasında duracak Sivil Topum Kuruluşu başkanları birlik olursa çok kısa zamanda Kahramanmaraş ayağa kalkar , aksı takdirde 50 yıl böyle gider..!

Ben bilirim ile bu işler olmuyor.. mutlaka her konuda uzman danışmanların olması gerekiyor..

Danışmanların olmaz ise : Kibarlık yaparsın hediye verisin adamı rezil ederler.. kısır çekişmelere sahne olur !

Dükkan dediğin nedir ki ? üç duvar, bir tavan yapım süresi 2 ay bile değil.. mesele kafayı çalıştırıp esnafın yıkılan dükkanını yapmaktır..

Asrın felaketini üzerinden 8 ay geçti : bırakın dükkan yapmayı , ayağa kalkmayı ne yapacağımız bile belli değil..

Bize düşünen değil, anında karar veren yöneticiler gerekli.. elin adamı yaptı bitirdi biz halen düşünüyoruz , düşünmeye devam.. düşün düşün .....

Doğru - Yanlış ne ise orasını bilemem ama artık karar verelim..

Bugünden sonra hiç bir şey 5 Şubat 2023 günü gibi olmayacak: Dağ başına yapılan TOKİ'lerde oturacak olan vatandaşlara Allah yardım etsin.. ölsek mi ? iyidi ?, yaşadığımıza sevinemiyoruz dediklerini duyar gibiyim..

Sağlam binaları yıkanlar ! şehrin katillerin : Kılcal çatlak bile olmayan binalara orta hasar vererek gidenleri Allah havale ediyorum.. çünkü bugün Kahramanmaraşlı nazı kampı işkencesi çekiyor bunun sorumlularını, siyasi ayağını da Allah havale ediyorum.. Allah sizleri nasıl bilirse öyle eylesin, benim verdiğim vergiden Maaş alıyorsunuz hakkım haram olsun! diyorum..

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi