Gözünüz Aydın Birde Yerlikaya'ımız Oldu!

Alalacele, binaya girmeden, dış kısımda iki sıva çatlağı görerek orta hasar verilen bina sakinleri Kaz veya Ördek gibi yolunmaya devam ederken, yeniden tespit yaptıra bilimiyiz mücadelesi veriken, başımıza bir de içişleri Bakanı Ali Yerlikaya çıktı.. Deprem Bölgesine Hayırlı olsun (!)

Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki : " Orta Hasarlı Binaları Yıkacağız" derken , buna içişleri Bakanı Ali Yerlikaya da dahil oldu..

6 Şubat 2023 depremlerinin hasara yol açtığı 11 ilini valisine genelge gönderen iç işleri bakanı Ali Yerlikaya : " Orta hasarlı binaları süresi dolunca yıkın diyor!" hayırlı olsun deprem bölgesine.. Orta Hasarlı Bina sakinlerine..

İç işleri Bakanı Ali Yerlikaya : Afet ve Acil Durum Yönetmeliği Başkanlığı, Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile 11 ilin valisine genelge gönderdi..

Yapı ruhsatı düzenleme tarihinden itibaren bir yıl içinde ve ek 6 aylık sürede güçlendirme yapılmayan binaları yıkın diyor..

Bugün Kahramanmaraş'a gelecek olan Çevre , Şehircilik ve iklim değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki nasıl ikna eder: orta hasarlı, binalarımızı adam gibi bir yeniden kontrol yatırız mücadelesi verirken birde iç işleri bakanı Ali Yerlikaya çıktı hayırlı olsun (!)

Kahramanmaraş ve 11 ildeki Orta Hasarlı Bina Sakinlerine sözüm:

Bir : Kaz veya Ördek, gibi yolunacaksınız ,Şu anda bir çok kişi yolunmaya başladı. üstelik canlı canlı, öldürüp yolsalar acı çekmezsiniz.. 6 Şubat'ta ölenler kurtuldu ya biz ?..

Ben böyle Kaz veya Ördek gibi yolunmaya razı değilim diyorsanız: İsrail den rica edeceksiniz gelip sizin binayı bombalayacak böylece sizde içinde olursanız kurtulursunuz !..

Bu da olmazsa : altına dinamitleri dizip siz patlatacaksınız , bu şehri değil Türkiye terk edip başka bir ülkeye gideceksiniz belki o zaman bu zulümden kurtulma umudunuz olabilir..!

 1919 da

Maraş: Savaş kazandı : Kahramanmaraş oldu..

Antep: Savaş Kazandı Gaziantep oldu..

Urfa : Savaş Kazandı : Şanlıurfa oldu ya,,

Orta Hasarlı Savaşını kaybeden iller ismini başına : Kaz Şehir olarak yaza bilirler.. yada Ördek fark etmez..

Bugün Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanı Mehmet Özhaseki den söz alabilecek misiniz bakalım göreceğiz..

Sayın Bakan 23.11.2023 Perşembe günü akşam şehrimize geliyor, yarın Kahramanmaraş'tan cuma günü akşam ayrılacak bu sürede bakandan söz alabilirsiniz !

Son şansımız bu : Ya ölüm ya İstiklal diyerek bakana koşalım. Ret cevabını alırsak : İflas ettik demektir.. karar sizin Kahramanmaraş'ta 15 bin üzerinde bina yıkarız..: Kışın üşümemek için odun - soba istemeyen sıcak ülkelere göçmen olarak gitmeye hazırlanın derim..

İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi