Gazze ve Cumhuriyetimizin 100. yılı!

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,” İsrail bir piyondur, günü geldiğinde feda edilecektir..”

Gazze de Müslümanlar , insanlar ölürken, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100 yılını ağız tadı ile kutlayamadık..

Türkiye genelinde Türenler yapıldı.. konvoylar yapıldı.. ama aklımızda yüreğimizde hep Gazze vardı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, : “Çocuk katillerine verdikleri tam desteği demokrasi, insan hakları, adalet gibi kavramlarla gizlemeye çalışmaları da ayrı bir komedidir. Herkes biliyor ki İsrail bölgede sadece günü geldiğinde feda edilecek bir piyondur. Daha düne kadar uğradıkları mezalim üzerinden dünyayı ayağa kaldıranların bugün sergiledikleri sınırsız zalimliği başka türlü izah etmek mümkün değildir. Bölgede oynanan oyunun asıl sahipleri, İsrail yönetiminin şımarıklıklarına kol kanat gerenlerdir. Çünkü İsrail onlara rağmen adım atamaz. Atmaya kalksa bile üç gün dayanamaz, çöker.” diyor..

İsrail hedefi ve batının desteği ile : Filistinlileri yok ettikten sonra Suriye ve Türkiye toprakları..

Ancak : Cumhuriyetimizin 100 yılında ortaya koyduğumuz yerli ve milli savunma sanayi AB ülkeleri ile ABD yüreğini yakarken , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,” Bir gece ansızın gelebiliriz! ” sözü ile İsrail katillerinin yüreklerine korku saçmaya yetti..

Batı’nın kendi elini kirletmeden, kimi zaman parayla satın alarak, kimi zaman fitneyle birbirine düşürerek, kimi zaman İsrail örneğinde olduğu gibi suçlarının üstünü örterek araç kullanmayı, alet kullanmayı sevdiğini hepimiz biliyoruz..

Başımıza sardığı ve sürekli silah verdiği , “PKK, YPG ve FETÖ’nün arkasında kimler var İsrail de var. Paraysa para, silahsa silah. Bunları veriyorlar. Bunları biz biliriz ama Türkiye içindeki gözü kör yandaşları da biliyor..

Biz Avrupa ve Amerika yönetimlerinin kulislerinde ülkemiz aleyhinde çevrilen dolapları gayet iyi biliyoruz. Biz lafa gelince liberal, özgürlükçü, serbest piyasacı, insan hakları savunucusu kurum ve kişilerin gerçekte hangi gayelerle ülkemizin ayağına çelme taktığını gayet iyi biliyoruz. Şimdi aynı hakikatlere Gazze’de şahit oluyoruz.”

Batı dünyası Gazze’deki çocuk, kadın, masum katliamını meşrulaştırmak için siyasetçisinden medyasına seferber oldu. İsrail, tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor.

Bu son tavrıyla Batı’nın günah defteri bir kez daha boyunu fersah fersah aşmıştır. Elbette her ülkenin kendini savunma hakkı vardır. Tamam da adalet nerede? Gazze’de savunma değil, açık ve alçak bir katliam yürütülmektedir. Gazze halkını bir silah gibi kullandıkları açlıkla, susuzlukla, kayıtsızlıkla, sağlık hizmetlerini çökerterek topluca yok etme peşindeler

PKK , YPG Neyse İsrail de odur ikisi de katil ve kadın çocukları öldürüyor.. Bu katil sürüsünün hedefi Vaad edilmiş topraklar diyorlar ama onlara değil o topraklar Müslümanlar için , bir gün bunu anlayacaklar ama o zaman iş işten geçiş olacaktır..

Gazze de kadın çocuklar ölürken biz gülemeyiz , biz sevinemeyiz, bu sebeple daha çok milli savunma sanayi yatırımı yararak Süper güç olmak zorundayız, Müslümanlara lider ülke olmak zorundayız.

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi