Dokuz Ay Bizi Niye Gerdiniz ?

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer , yeni gelen valimiz sözüm valimize değil , Sayın valimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.. ancak şehrimizin idarecileri bizi dokuz ay niye gerdiniz niye bu millete zulüm ettiniz..?
Kahramanmaraş valisi Mükerrem Ünlüer : Orta Hasarlı, Ağır hasarlı, az hasarlı her ne ise 5 bin 700 orta hasarlı bina, 9 bin 500 mahkemelik bina sakinlerinin huzura kavuşturdu teşekkür ediyorum..
Bakan geliyor : Orta Hasarlı Binaları yıkacağız diyor.. biri geliyor yeniden bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz diyor, mal sahipleri ise 9 aydan beri gerile gerile insanlar aklını yitirmeye varmıştı ki valimiz konuyu el koydu çözdü..
önümüzde bir yol haritası var: Birincisi Performans yapılması..
Güçlendirme Çıkanlarda : Güçlendirme projesi yapılması
üçüncüsü ise : Mahkeme yolu açık olmak üzere süreci beklemesi..
Parası olanlar : Performans yaparak güçlendirme yoluna gidecek, olmayanlar ise kendine göre bir yol haritası çizecek.. bu sebeple artık yol belli gideceğimiz adres belli , insanlar bir oh dedi.. dostlar..
Bu kadar toplumu germeye ne gerek vardı ? neyse olan oldu bugünden sonra önümüze bakalım..
Kahramanmaraş Kahramanmaraşlılar ayağa kaldırır , Kahramanmaraşlı Müteahhit firmalara destek vererek hızlı hemde çok hızlı bir şekilde Kahramanmaraş ayağa kalkmalıdır.
Dağ başına yapılan TOKİ köylerinden vaz geçilmeli, Şehir merkezi de kentsel dönüşüm ile alan kazanılarak şehir , şehir içinde kurulmalıdır.. Dağ başına yapılan TOKİ köylerinden ev alanların ev elinde kalacağını bugünden söylemek istiyorum..
Kahramanmaraş merkezi için hazırlanan proje izledik çok güzel bir yıl içinde yapılacağı ifade edildi.. yapılırsa bir bir yıl sonra başka konuları konuşuyor oluruz..
Hayırlı cumalar Diliyorum ?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi