Bizleri Salak Görenler!

Bizi Salak Görenlere sesleniyorum : yaşadığınız şehirden aday olun, belediye başkanlığı için Kahramanmaraş gelmeyin, bizi bizim gibi bu şehirde yaşayanlar yönetsin ! " duydunuz mu sesimizi ?

Ben bu konuya çok fazla kızıyorum: 14 Mayıs da bunun acısını yaşadık 5 yıl çilesini çekeceğiz.. seçilenin keyfi yerinde Allah bu millette yardım etsin 5 yıl sabır versin..!

Yeter : Bu şehrin halkını salak görmeyin yeter !..

İsyanım var hepinize : Öyle ya : Ankara , İstanbul, İzmir de yaşa seçim zamanı geldiği zaman Kahramanmaraş gel milletvekili seçil, belediye başkanı seçil sonra çek git.. oh ne güzel bir hayat !.. bu şehrin halkına yazık değil mi ?

Sözüm tüm partilere : Bu şehir de yaşayan , bu şehrin tozunu yutan bir Allah'ın kulu yok mu ? Milletvekili Olacak ? bir Allah'ın kolu yok mu ? belediye başkanı olacak ? Şehir dışında yaşayan Maraş kökenliler veya ilgisi olmayanlar niye aday gösterisiniz ? biz bu kadar salak mıyız ?  sizin her aday gösterdiğinize oy vereceğiz ? Siyasi Partiler : bizleri bu kadar salak mı ? görüyorlar !.. oysa bugün yeter artık : Söz Maraşlının deme zamanı !..

Bizler salak olmasak yabancıları milletvekili seçmezdik ? öyle değil mi ? dostlar.. 14 Mayıs da kime oy verdiğimiz ortada..! tabloya bakınca isyan ediyorum bin kere isyan ediyorum..

14 Mayıs unutur gibi olmuştuk ki .. bugün bakıyorum Ankara da İstanbul da yaşayan Maraşlıyım diyen şehre 12 Şubat da aklına düşerse gelenler Belediye Başkanı olmak için soyunduklarını görüyoruz..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ilçelerde ilçe belediye başkanlığı için ithal adaylar sıraya girdi.. bakalım ne olacak öyle ya bu şehrimin adamı : ölçmez , biçmez , yargılamaz parti kimi koyarsa ona oy verir sadakat sahibi, biat eden insanlardır.. diğer anlamda Maraş halkı salaktır seçmesini bilmez !.. öyle bir mantıkla bize yaklaşıyorsunuz ama bu defa öyle olmayacak ? Basın olarak bu konuyu hergün yazacağım gündemde tutacağım..

Tüm siyasi partilerde : Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı, ilçe Belediye Başkan adayları Kahramanmaraş evladı insanlardan olacak.. yada hangi parti bu şehirde yaşayan insanlardan aday gösterise oyumuzu ona vereceğiz..

Yeter artık : Kahramanmaraşlı ithal aday istemiyor.. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı, ilçe Belediye Başkan adayları , Sanayicinin, esnafın , şehir halkının ne çektiğini çok iyi bilmesi gerekir.. Depremi burada yaşamış bizimle ağlamış bizimle gülmüş , dünyayı gezip gören ufuk vizyonlu siyaseti iyi bilen bir adayımız olması gerekiyor..

Kahramanmaraş bildiği kadar : Ankara ve Devleti de bilmesi gerekiyor ki Kahramanmaraş 5 yılda ayağa kalka bilsin..

Hangi Parti aday yaparsa yapsın: ayrım yapmaksızın biz Kahramanmaraşlılar olarak ithal adaya oy vermeyeceğiz yeter artık ! Biz bu şehrin insanı ekonomiyi ve sanayi bilen insanları belediye başkan adayı olarak görmek istiyoruz..

Hayırlı Cumalar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi