Bize Bizden Başka Dost Yok

6 Şubat 2023 Pazartesi meydana gelen deprem : Ölüm çığlıkları benim aklımı baştan almıştı.. beynim durmuştu.. adımı bile unutmuştum..

19 günden beri Filistin- Gazze de yaşayanlar yine beni 6 Şubat sonrasına götürdü.. Vahşet diz boyu ! gördüklerim karşısında beynim duruyor.. sadece Allah diye biliyorum..

Bunun adı : Haçlı / İslam Savaşıdır.. Tüm haçlılar Siyonist Yahudiler bir oldu.. bir avuç Müslümanı öldürüyor dünya da bu vahşeti izliyor.. sadece izliyor ve İsrail katiline destek veriyor..

Çaresizlik içinde ölen 8 bini aşkın kadın, yaşlı , çocuk ve Müslümanlar.. peki bizim dünya milletleri nerede ?

BM : Birleşmiş Milletler - Dünyanın beşten büyük olduğunu halen kabul etmiyor ve Filistin halkı göz göre göre ölüyor ve dünya bunu görmüyor.. görmek istemiyor..

NATO : ABD ve AB ülkesini korumak için vardır.. Türkiye asla korumaz, korusa, 40 yıldan beri askerimizi şehit eden sivil vatandaşımızı öldüren PKK ile Mücadelemize destek verirdi..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti : Dünyanın süper gücü olacak, sonra İslam ülkelerini ve Türk Cumhuriyetlerini, bir çatı altında toplayarak dünya düzenine bir katkı sunacak..

Hava Savunma Sistemi, en az 5 tane uçak gemisi, Savaş uçağı, İHA ve SİHA'lardan 10 binlercesi TSK envanterine girdiği gün , Türkiye Cumhuriyeti Devleti Dünyanın her yerinde operasyon yapacaktır..

Daha çok çalışmalıyız: Milli Savunma Sanayi da çok para yatırmalıyız, ancak böyle süper güç olabiliriz.. Ordusu, teknolojisi olmayan bir devlet devlet olamaz.. Bizde süper güç olacaksak çok çalışmamız gerekiyor..

Cumhuriyetimizin 100 yılında : son 10 yıl içinde yapılanları gözden geçirerek, en az 5 nükleer santral daha yapmalıyız.. Yerli milli Savaş uçağımızın binlercesini Gök Yüzü ile buluşturmalıyız..

Sevgili okurlarım: o gün geldiğinde İsrail de otur yerine deriz, Yunanistan da otur yerine deriz, Ermenilere de otur yerine deriz..

Hava Savunma Sistemin olmaz ise adam gelir seni vurur gider, Gazze deki gibi.. Ne yapacaksın var mı hava savunma sistemin, Rusya dan S 400 aldık ama yeterli değil, cirit , atmaca yaptık yeterli değil daha çok çalışmamız gerekiyor..

Devletler arası ilişkide dostluk olmaz : Ticaret olur..

Müslüman ülkeler ve Türk Devletleri artık bir araya gelmemiz gerekiyor.. Bize bizden başkasından hayır gelmez, Haçlılar Gazze vurmaya devam ederken, bu savaşın adı Haçlı - Müslüman savaşı..

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi