Ak Parti ve Osman Okumuş!

Ak Partinin Kahramanmaraş'taki oyu belli ! Makas açık , tabi birde Osman Okumuş farkı var !..

Mızrak çuvala sığmadı : Gönüllere giren Osman Okumuş için bugün Sosyal Medya da herkes paylaşıma başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olarak herkes Osman Okumuşu görmek istiyor..

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş: Girdiği her seçimi kazanan ve Belediyecilik konusunda Kasaba dan ilçeye, ilçeden Büyükşehir'e koşacağı yıllar öncesinden belli olan birisidir.. gönüllerin adamı olarak bugün değil sürekli gündemde olan biri..

Ben bunu Beyoğlu Belediye Başkanı iken kendisine söylemiştim, bugünden söylüyorum..

Sözüme yüzlerce örnekten ikisini vererek başlamak istiyorum: Alinur Aktaş, 28 Mart 2004 seçimlerinde İnegöl Belediye Başkanı seçildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifasının ardından 02 Kasım 2017 tarihinde belediye meclisi tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Alinur Aktaş, İngilizce ve Arapça biliyor. Türkiye de ki en başarılı belediye başkanlarından biri..

Komşumuz Malatya : Malatya büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Battalgazi Belediye başkanı olarak :

2004 – 2009

2009 – 2014

2014 – 2019

2019 yılı yerel seçimlerinde ise Malatya özelinde daha önce ulaşılamamış yine Türkiye genelinde de rekor bir oy oranı ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. 6 Şubat 2023 depremleri sonrasında ilinde başarılı çalışmalara imza atmıştır..

Her iki başkanda bugün Türkiye en başarılı belediye başkanları olarak öne çıkmaktadır..

Maraş'a dönüyorum: Osman Okumuş, Kahramanmaraş'ta ki kasabalar içinde Beyoğlu da 20 yıl önce belediye başkanlığına başladığında bir tarih yazarak efsane başkan oldu..

Kahramanmaraş Büyükşehir Olması ile 2014 - 2019 da Türkoğlu İlçe Belediye Başkanı olarak seçimi kazandı.. 2019/24 Türkoğlu belediye başkanlığını bazılarına rağmen kazanan Osman Okumuş , Kahramanmaraş il genelinde herkesin gönlüne girmeyi başaran biri olarak bugün kendini göstermeye başladı.

Ak parti de görevi başındaki Belediye Başkanları, İl Başkanı , İlçe başkanı aday adayı olamıyor, parti isterse yapıyor..

Ak Parti aday adaylarını kabul etmeye başlaması ile birlikte Osman Okumuş ismi sosyal medya da patlama yaptı.

Bugün Kahramanmaraş Osman Okumuş 'un Ak Partiden Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olup olamayacağını konuşuyor..

Haydi hayırlısı diyorum..

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Bekir Doğan Arşivi