Tekden Denizlispor 3 Puan Peşinde

Tekden Denizlispor 3 Puan Peşinde
Tekden Denizlispor, evinde oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını tamamlarken, futbolcular yönetime 3 puan için söz verdi.

- Tekden Denizlispor, evinde oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını tamamlarken, futbolcular yönetime 3 puan için söz verdi.

PTT 1. Lig’in 28. haftasında evinde Mersin İdman Yurdu’nu ağırlayacak olan Tekden Denizlispor, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdürdüğü çalışmaları büyük ölçüde tamamladı. Son haftalarda alınan galibiyetlerle üst sıralara doğru tırmanışa geçen yeşil-siyahlı ekip, evinde oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçını da kazanarak rahatlamak istiyor. 2 haftada alınan 6 puanın mimarlarından olan Barış, Kahe ve Yordanov, Mersin maçından da 3 puanla ayrılacaklarını söyledi. Tekden Denizlispor kaptanı Kahe, son haftalarda iyi oyunla 3 puanları aldıklarını vurgularken, "Bende takım arkadaşlarımın verdiği destekle gollerimi atmaya başladım. Bu hafta da evimizde taraftarımızla birlikte olursak 3 puanı alırız" dedi.

Pazar günü saat 15:00’de oynanacak ve Hakan Ceylan’ın yöneteceği maça Tekden Denizlispor’un şu ilk 11’le çıkması bekleniyor:

"Kazım, Ömer Kandemir, Mehmet Cansın, Ömer Alp, Mustafa Keçeli, Barış, Mert, Bülent, Yordonav, Süleyman, Kahe."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.