Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar Bakırcılar Çarşısı’nı Ziyaret etti!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar Bakırcılar Çarşısı’nı Ziyaret etti!
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, beraberindeki heyetle Tarihi Bakırcılar Çarşısı’nda esnafla bir araya gelerek talep ve beklentileri dinledi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ilçedeki esnaf ziyaretleri kapsamında tarihi Kapalıçarşı içerisinde bulunan Tarihi Bakırcılar Çarşısı’nı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam ile Kahramanmaraş Bakırcılar, Alüminyum Ürün İmalatçıları ve Dökümcüler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selamet Atlı da katıldı.

Çarşıda faaliyet gösteren bakırcı esnafıyla sohbet eden heyet, esnafın talep, öneri ve beklentilerini dinledi. Görüşmelerde, işletmelerin karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

857424395-1724196309752095-82466030249993899-n.jpg

Geleneksel El Sanatlarının Yaşatılmasına Vurgu

Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bakırcı esnafının Kahramanmaraş’ın ekonomik ve kültürel yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Tarihi çarşıların hareketliliğinin korunmasının ve geleneksel mesleklerin gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çeken Akpınar, şehrin köklü ticaret kültürünü yaşatan esnafın desteklenmesinin değer taşıdığını ifade etti.

858298081-1815100052962927-5087627240936039515-n.jpg

Ziyaretin sonunda heyet, gösterdikleri misafirperverlik dolayısıyla çarşı esnafına teşekkür ederek tüm esnaf ve sanatkârlara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.