Vesayet yıkıldı, devrim niteliğinde siyasi reformlar gerçekleşti

Vesayet yıkıldı, devrim niteliğinde siyasi reformlar gerçekleşti
Önümüzdeki mahalli seçimlerde Kahramanmaraş büyük şehir statüsü ile seçime gidecek ve iki yeni ilçe oluşturulacak.

4 Mayıs’ta yapılacak olan AK Parti Kahramanmaraş il kongresine sayılı günler kala, başbakan R.Tayyip Erdoğan’a ev sahipliği yapacak olan Kahramanmaraş, heyecanlı bir döneme girdi.

Bu düşünceyle, kongreye hazırlık ve bu seçim sürecindeki gelişmeler yanında, basın aracılığı ile kamuoyunu bilgilendirmeyi amaçlayan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, düzenlediği basın toplantısında hem adaylığını açıkladı, ülkemizdeki vesayetin yıkılarak devrim niteliğinde siyasi reformlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Parti binasında, kurmayları ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan Başkan Erkoç, milletimizin yüreğindeki sevginin siyasete yansıması olan Başbakan R.Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Partinin, kurulduğu günden bu yana millete hizmet yolunda önüne çıkartılan tüm engelleri büyük bir cesaret ve kararlılıkla aşarak, hizmette Cumhuriyet  tarihinin rekorlarına imza attığını kaydetti; “Yüce milletimizin iradesine kast edenlerin, kurulan hükümetlerin yetkilerini gasp edenlerin bugün hukuk önünde hesap vermeleri, 10 yıl önce hiç kimsenin hayal bile edemediği bir durumdu. Temel hak ve özgürlükler söz konusu olduğunda, akan sular durur, felsefesi ile hareket eden AK Parti, seçmeli Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin hayatını anlatan siyer-i nebi dersiyle kadirşinasa milletimizin önemli bir talebini, ihtiyacını yerine getirmenin bahtiyarlığını yaşamaktadır. Tüm bunların yanı sıra tarihten gelen sorumluluğunu da unutmayan partimiz, aynı maneviyatı paylaştığımız, aynı medeniyetin mirascısı olduğumuz, dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca kardeşimizin de umudu haline gelmiştir.” dedi.

DAVANIN NEFERİ OLAN BİZLER!

Parti toplantı salonunda, büyük bir kalabalığa seslenen Erkoç, konuşmasının son bölümünde, AK Partinin altın harflerle tarih yazdığının da altını çizdi, devamında; “Böyle bir davanın mensubu, il başkanı olmaktan büyük onur duymaktayım. Bu davanın bir neferi olan bizlerin isimlerinin de bu dava ile beraber ölümsüzleşeceği inancı en büyük moral kaynağımız olmuştur. Milletvekillerimizle, teşkilatımızın bütünüyle büyük bir ahenk içinde Kahramanmaraş’ımızın her alanda mükemmel bir il olması için azami gayret göstermekteyiz. Yeni çıkan teşvik yasasıyla da bu hedefe bir adım daha yaklaşmış durumdayız. 2005 yılında çıkan 5084 no.lu teşvik yasasının en iyi şekilde değerlendiren Kahramanmaraşlı girişimciler, bu yeni teşvik yasasıyla ilimize sağlanan yatırım avantajını en iyi şekilde değerlendirerek, sadece merkez ilçede değil, Elbistan, Afşin ilçelerimiz başta olmak üzere tüm ilçelerimizde önemli yatırımlara yapacağı inancındayım.” diye konuştu.

ŞEREF KONUĞUMUZ BAŞBAKAN ERDOĞAN

4 Mayıs’ta 12 Şubat Stadyumunda gerçekleşecek olan kongre ile sürecin tamamlanacağını, Kahramanmaraş’ın Başbakan Erdoğan’ı ağırlayacağını da vurgulayan Erkoç, sözlerini şu  cümlelerle tamamladı; “21 haziran 2009’da teşkilatımızın teveccühü ile seçildiğimiz il başkanlığı görevinin sorumluluğunun,  vebalinin gereğini gecemizi gündüzümüze katarak yerine getirmeye çalıştık. 12 eylül 2010 referandumunda ve 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde ilimizi genelinde tarihi sonuçlar aldık. Görevimizi layıkı ile yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. 4 mayıs Cuma günü yapılacak olan 4. olağan kongremizde yeniden il başkanlığına aday olmaya niyet ettik. Böyle mübarek bir günde gerçekleşecek olan kongremizde çok değerli delegelerimizin en doğru kararı vereceğine inanıyorum. O gün Kahramanmaraşlılarla buluşacak olan başbakanımız sayın R.T.Erdoğan kongre sonrası 400 yataklı hastane, SGK il binası başta olmak üzere kamu ve özel sektörün yaptığı tesislerin toplu açılış törenlerine katılacak ve hemşehrilerimiz sayın başbakanımızı büyük bir coşkuyla bağrına basacaklardır”

İKİ YENİ İLÇE KURULACAK!

Toplantının son etabında büyük şehir müjdesini de konuklarla paylaşan Erkoç’un ardından iki cümle ile düşüncelerini açıklama fırsatı bulan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, önümüzdeki mahalli seçimlerde Kahramanmaraş’ın Büyükşehir statüsü ile seçimlere gireceğini, statü gereği merkezde iki yeni ilçe kurulacağını, ancak bunların isimlerinin anket sonucu belirleneceğini, ancak anket sonucundan sonra ilçe isimlerinin belli olacağını duyurdu.

Toplantıya ayrıca AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, il genel meclisi başkanı Mustafa Özsoy, baro Başkanı Av.Metin Doğan, genç lik kolları başkanı Fırat Görgel, kadın kolları başkanı Nursel Reyhanlıoğlu ile AK Parti il ve merkez ilçe teşkilatı, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaşa topluluğu katıldı.

650.20120424171934.jpg

651.20120424171950.jpg

652.20120424172005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.