Ünal: “İktidarı Sokaktan Devşirmek İsteyenler Var!”

Ünal: “İktidarı Sokaktan Devşirmek İsteyenler Var!”
Ak parti Haziran ayı İl Divan Toplantısında konuşan Grup Başkanvekili Mahir Ünal; muhalefet gezi parkı olaylarında kötü bir sınav vermiştir

Ak parti Haziran ayı İl Divan Toplantısında konuşan Grup Başkanvekili Mahir Ünal; muhalefet gezi parkı olaylarında kötü bir sınav vermiştir

Ak Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı tarafından yapılan Haziran ayı İl Divan toplantısı Necip Fazıl Kültür Merkezinde yapıldı.

Toplantıya Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, TBMM Meclis eski Başkan vekilleri Mehmet Sağlam, Nevzat Pakdil, Milletvekili Sıtkı Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, ilçe ve Belde Belediye Başkanları, ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Fatih Erkoç’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Başkan Poyraz, Prof. Mehmet Sağlam, Mahir Ünal konuşma yaparlarken, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un sunumu sonrasında toplantı basına kapalı olarak yapıldı.

20130629_103029.jpg

İKİ YILDA ÜÇ SEÇİM YAPACAĞIZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Fatih Erkoç; önümüzdeki iki yılın Türkiye için büyük önem taşıdığını ve üç seçim yapılacağını ve bu seçimlerde de Kahramanmaraş’tan en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum diyen Erkoç, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

20130629_103851.jpg

KAHRAMANMARAŞ’TA TARİH GÜN IŞIĞINA ÇIKIYOR

İl Divan toplantısında Kahramanmaraş’ta yapılan hizmetleri anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş’ı gelip geçilen bir kent olmaktan kurtarmak için tarihi eserlerimizin neredeyse tamamını restore ettiriyoruz. Ankara’da yapılan tanıtım günleri Kahramanmaraş’ı Ankara’ya taşıdı. Güzel bir tanıtım oldu. Bizler bize verilen emaneti en iyi bir şekilde temsil etme ve hizmet etme gayreti içindeyiz. Alt yapı neredeyse bitti gibi, şehrin bütün cadde ve sokaklarını asfaltlıyoruz. Tertemiz pırıl pırıl bir şehir oluşturmanın gayreti içindeyiz. Bize verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum dedi.

20130629_104917.jpg

BİZ MAKAM İÇİN BURADA DEĞİLİZ

TBMM Meclis başkanvekilliği sona eren Prof. Dr. Mehmet Sağlam duygusal bir konuşma yaparak, gün birlik ve beraberlik günüdür dedi.

Sağlam, Türkiye’yi 2023 yılına taşıyacak olan bu ak kadrolar önemlidir. Türkiye’nin büyümesi için bütün gayretini ortaya koyan bu kadrolar içinde bulunuyor olmamız bizim için makamların en büyüğüdür. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan bu davanın içinde olmaktır. Önümüzdeki yerel seçimler çok önemlidir. Bu seçimlerde hapimiz çok çalışacağız. Partimizde kırgınlık istemiyoruz. Herkes kenetlenmeli ve daha çok çalışmalıdır. Bize düşen görev çalışmak ve daha çok çalışmaktır dedi.

Sağlam’ın konuşması salonda uzun süre alkışlandı.

20130629_110304.jpg

İKTİDARI SOKAKLARDA DEVŞİRMEK İSTEYENLERE İZİN VERMEYECEĞİZ

Son konuşmacı olarak kürsüye gelen Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Türkiye’nin dünyanın en büyük on ekonomisi arasına girme yolunda yaptığı çalışmayı çekemeyenler var, kıskananlar var. Gezi parkı olaylarına baktığımızda ana muhalefet kötü bir sınav vermiştir. Sokaklardan iktidar devşirmek isteyenlere milletimiz pirim vermemiştir. Sokaklarda iktidar arayanlar faşizmin ta kendisidir. Ak Parti güçlüdür, Türkiye güçlüdür, milletimiz bu insanlara fırsat vermeyecektir diyen Ünal, teşkilata da çağrı yaparak, önümüzdeki iki yıl içinde üç önemli seçimin olduğunu ve bu seçimlerde de büyük başarılar elde edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

BAŞKAN OKUMUŞ BEYOĞLU BELDESİNİ ANLATTI

Beldelerin kapanacak olması nedeniyle Türkoğlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğu neredeyse kesinleşen Osman Okumuş bu güne kadar beldede yapılan hizmetleri anlatırken, gavur gölü ile ilgili çalışmalardan da bahsetti.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti…

osman-okumus.20130629170051.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum