Siyasetle Kahramanmaraş’ı tanıtıyor

Siyasetle Kahramanmaraş’ı tanıtıyor
Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal seçim süresince canlı tv proğramlarını seçim bölgesinde yaparak kentin tanıtımına katkı yapıyor

 

 

 

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal seçim süresince canlı tv proğramlarını seçim bölgesinde yaparak kentin tanıtımına katkı yapıyor Kahramanmaraş tanıtımın noktasında ciddi sorunların yaşandığı bir kent olarak bilinir.

Hava tahmin raporlarında TRT dışında hiçbir kanalın vermediği Kahramanmaraş Akdeniz bölgesinde olmasına rağmen doğu veya güneydoğu şehri olarak tanınır.

Bu eksikliğin farkında olan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Grup Başkanvekili seçim süresince kendisinden konuşma talep eden Televizyon kanallarını Kahramanmaraş’ta kabul ederek kentin tanıtımında büyük etki yaptı.

Bugüne kadar TRT, Habertürk, Tv Net, 24 TV, Beyaz Tv gibi ulusal ölçekli yayın yapan TV’lerde, Afşin Eshab-ı Kefh, Elbistan Ulucamii, Kahramanmaraş kent meydanı, Kahramanmaraş kalesi, pazarcık meydanı gibi meydanlarda halka açık canlı yayınlarda yer alarak bir ilki gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş’ın kent tarihi açısından büyük önemi olan konaklarımızdan biri olan Kocabaş Konağında Mahir Ünal, Pazartesi günü TGRT ve kentimizin dünyaya açılan penceresi AKSU TV ortaklaşa gerçekleştirilen proğramında 1 Kasım seçimleri ile ilgili canlı yayın yapacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.