Sevde Beyazıt Kaçar: “HDP Barajı Aşamaz”

Sevde Beyazıt Kaçar: “HDP Barajı Aşamaz”
Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, Genel Seçimlerde HDP’nin Barajı Aşamayacağını Söyledi.

Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, Genel Seçimlerde HDP’nin Barajı Aşamayacağını Söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar Maraşgündem internet sitesini ziyaret ederek Gazeteci Mehmet Taş ile sohbet ederek hem yerel basını hem de 7 Haziran Genel seçimlerini değerlendirdi.

Beyazıt, kendisinin yerel basına ne kadar önem verdiğini ve babası Erdem Beyazıt’ın da kendisini defalarca yerel basın konusunda uyardığını dile getirerek, Tüm Türkiye’de yerel basının ne kadar önemli olduğunu ve bu konuda yapılacak her türlü çalışmaya imzasını atacağını dile getirdi. Daha sonra yapılacak olan seçimlere de değinen Beyazıt, ben HDP’nin seçim barajını aşamayacağını %9,8 oranında oy alabileceğini düşünüyorum” dedi.

25. Dönem Milletvekili adayı Sevde Beyazıt Kaçar, Kahramanmaraş hakkında yıllarca yanlış öğretilen “Maraş Olayları” konusunda şehrimizde çekilen ve finali geçtiğimiz haftalarda yapılan “Yedi Güzel Adam” dizinisin yanlış bilinenleri doğru bir şekilde aktarımda önemli rol aldığını da ekleyerek sözlerine son verdi.

Gazeteci Mehmet Taş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sevde Hanım Kahramanmaraş’ı temsil eden bir hanımefendi dir. Kendisinin yapmış olduğu çalışmalar ve şehrimizin yanlış tanıtımının giderilmesi için neler yaptığına hepimiz şahit oluyoruz. Bizleri ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Haber/Fotoğraf: Ali Karaboğa

img_9231.jpgimg_9232.jpgimg_9234.jpgimg_9235.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.