Okumuş’tan Maraş Gündeme Ziyaret

Okumuş’tan Maraş Gündeme Ziyaret
Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, maraş gündemi ziyaret ederek Türkoğlu için Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyledi

Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, maraş gündemi ziyaret ederek Türkoğlu için Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyledi

2004 yılından bu yana iki dönemdir Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Belde Belediye Başkanlığını başarı ile yürüten Osman Okumuş, marasgundem.com haber sitesini ziyaret ederek, gazeteci Mehmet Taş’a geleceğe ait projelerini anlattı.

“İl’de ne var ise Beldemde de o olmalı” sloganı ile kasabalılara hizmet eden ve bölge halkı tarafından da sevilen Osman Okumuş, Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olması nedeniyle 2014 Mahalli seçimlerinde rotasını Türkoğlu İlçe Belediye Başkan aday adaylığına çevirdi.

Siyasi çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Okumuş; “ İki dönemdir Beyoğlu beldesine olduğu kadar, bölgeye de faydalı olacak proje ve yatırımların içinde oldum. Gavurgölü sadece Beyoğlu Beldesine değil bütün Kahramanmaraş’a tanıtım ve turizm yatırımı noktasında büyük önem arz ediyor. Ben Belediye başkan aday adayı olarak ilk adımımı attığım yıllarda hedefim şuydu; “İl’de ne var ise Beldemde de bu olmalıydı” Bu hedef üzerine Kahramanmaraş’ta bulunan ve milletin istifade ettiği bütün hizmetleri Beldeme getirdim. Halkın sürekli gelip gittiği aynı zamanda Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunda büyük tarihi öneme sahip Bababurun mevkiine  anıt park yaparak bölgenin hizmetine açtık. Her gün onlarca ilçe dışından gelen insanlarında uğrak yeri haline gelen Bababurun anıt parkı tamamen kendi imkanlarımızla hizmete açıldı.

Bir çok şehirde bile bulunmayan Başbakan Sayın Tayyip Erdoğan’ın adını verdiğimiz spor kompleksi ve olimpik düzeydeki yüzme havuzu Beyoğlu beldesinin gençelerine olduğu kadar, Türkoğlu, şekeroba, kılılı ve hatta kent merkezinden gelen gençlerinde hizmetine sunulmuştur.

Kahramanmaraş kent merkezinde hayat bulan Taziye evi ilçelerimizde bile henüz açılmamış iken biz beldemizde yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

İki dönemdir Beyoğlu Belediyesinde yaptığımız Belediye hizmetleri Kahramanmaraş’ta olduğu kadar komşu şehirlerimizde de ilgi uyandırmıştır. Aynı sorumluluk içinde Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olması nedeniyle Türkoğlu ilçemiz için aday adayı oldum.

Allah kısmet ederse, 2014 yılı seçimlerinde Ak Partiden Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı olarak seçimlere hazırlanıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş İl Genelinde en başarılı Belediye Başkanları arasında gösterilen Osman Okumuş’a yeni seçim döneminde başarılar dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.