Okay Sahaya Çıktı

Okay Sahaya Çıktı
Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkan aday adayı olan Ak Parti eski İlçe Başkanı Necati Okay seçim çalışmalarına başladı.

(Ak Partili Okay, Dulkadiroğlu ilçesi Belediye başkan aday adayı olduğunu ziyarette açıkladı)

Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkan aday adayı olan Ak Parti eski İlçe Başkanı Necati Okay seçim çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olması sonrasında Ak Parti merkez İlçe Başkanlığı görevini bırakan Necati Okay yeni dönemde teşkilatta görev almayarak, yeni kurulan Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkan aday adayı olarak siyasette şansını deneyecek.

Kentin en etkili haber portalından biri olan Maraş Gündem sitesini ziyaret eden Okay ve ekibine köşe yazarı Mehmet Taş misafir etti.

p1060551.jpg

Adaylık ile ilgili görüşlerini açıklayan Okay; “Teşkilatta uzun yıllardır hemşehrilerimize hizmet etmeye çalıştım. Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olması sonrasında ise teşkilatta görev almadım. Yeni kurulan ilçelerimizden biri olan Dulkadiroğlu ilçesine Ak Partiden aday adayı oldum. Bölgeyi biliyorum. O bölgenin eksiklerini biliyorum. Bu güne kadar edindiğim siyasi tecrübe ile bölgeye hizmet etmek istiyorum. Adaylığım yönünde bize her türlü desteği veren teşkilata ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyen Okay konuşmasını şöyle devam ettirdi.

“Dulkadiroğlu ilçesinin mahalle ve köylerini yakınen biliyorum. Oralarını cazibe bölgesi haline getirmek istiyorum. Kamu kompleksi projem var. Kentsel dönüşüm, yeni imar alanları ve görsel güzellikleri ile Dulkadiroğlu ilçemizi birer cazibe merkezi haline getirecek projeler üzerinde çalışıyoruz. Allah nasip eder aday gösterilip seçilmem halinde elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” dedi.

Gazeteci Mehmet Taş ise Necati Okay’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak, başarılar diledi.

p1060552.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.