Mülakat Bitti Sıra Anketlerde…

Mülakat Bitti Sıra Anketlerde…
Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için aday belirleme süreçleri devam ediyor.

Ak Parti aday belirleme sürecinde bir merhale daha aşıldı.

Abid Vanlı ANKARA’dan bildiriyor.

Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için aday belirleme süreçleri devam ediyor.

Aday belirlemede her parti kendi kriterlerini uygularken, iktidar partisi olması ve Kahramanmaraş’taki oy potansiyeli   ve  aday adayı müracaatlarının erken bitmesi  nedeniyle Ak Parti’nin listesinde kimler olacağı  kamuoyu tarafından öncelikle merak ediliyor.

Teşkilat temayülünü bitiren ak Partide ikinci aşama olan mülakat kısmı da dün  tamamlandı. Ak Parti genel merkezinde Haluk İpek başkanlığındaki  komisyonun karşısına çıkan aday adaylarından kendilerini tanıtmaları ve anlatmaları istendiği öğrenilirken, bazı aday adaylarına da; tamam biz seni zaten tanıyoruz, anlatmana gerek yok dendiği de edinilen bilgiler arasında yer aldı.

 Daha önce 2 gün süreceği  bildirilen aday adayları mülakatı görülen lüzum üzerine bir güne sığdırıldı. 10. Mart Salı (dün) günü biten Kahramanmaraş mülakatından sonra aday adaylarını belirlemede en önemli süreçlerden biri olan kamu oyu anketlerinin başlayacağı öğrenildi.

Ankara’daki temaslarını bitiren aday adayları, alan çalışmalarını sürdürmek üzere peyderpey Kahramanmaraş’a dönmeye başladılar.

DUYURU: BU HABER VE FOTOĞRAFLARIN BASIN YAYAIN ORGANLARI TARAFINDAN İKTİBAS EDİLEREK YENİDEN YAYINLANMASI KANUNEN SUÇTUR VE CEZAİ YAPTIRIM GEREKTİRİR. HER TÜRLÜ HAKKI SAKLIDIR.

img_20150310_202313.jpggoksen-gokdogan.jpgdilipak.jpgma-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.