Kuybu’dan Erkoç’a hayırlı olsun ziyareti

Kuybu’dan Erkoç’a hayırlı olsun ziyareti
Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret edip, başarı dileğinde bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, “Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın!” dedi.

 

4 Mayıs’ta, 12 Şubat Stadyumunda,  Başbakan R.Tayyip Erdoğan ile çok sayıda bakanın da  katıldığı 4. olağan kongreden galip çıkarak AK Parti il başkanlığında güven tazeleyen, bir kere daha İl Başkanı olan Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret edip, başarı dileğinde bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, “Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın!” dedi.

Beraberinde 12 oda başkanı olduğu halde, arkadaşları ile AK Parti İl binasına gelen Kuybu’yu asansörde Erkoç “hoş geldiniz!” diye karşıladı.

Ziyaretten ziyadesiyle memnun kaldığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, “Gelmenizden ve gösterdiğiniz teveccühten dolayı teşekkür ederim. Parti olarak kapımız sivil toplum kuruluşlarına kapımız her zaman açık. Amacımız bu ülkeye, bu topraklara hizmet etmek, en mükemmel şekilde huzurlu, rahat ve yaşanabilir bir kent için çalışmak. Sizler esnafsınız, esnaf teşkilatının önderlerisiniz. Ahi Evran kültüründen geliyorsunuz. Geçmiş medeniyetlerin özünde Ahilik kültürü  vardır. Bu kentin, esnafımızın problemleri var, bunları birlikte çözeceğiz. Marka il haline gelmek istiyorsak, bunu birlikte başaracağız.istiyoruz ki bu şehirde yüzü gülmeyen insan kalmasın. Çünkü en kutsal görev, insana hizmet etmektir. İnsanı  yaşat ki devlet yaşasın ilkesinden hareket ederek, bizi yatırımı insana yapıyoruz. Kimsesizlerin kimsesi olmaya özen gösteriyoruz. Yeni dönemde, sizlerle birlikte, yeni hizmet anlayışı ile buradayız. Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz bizi mahcup etmediler, biz de onlara karşı mahcup olmak istemeyiz.” dedi.

651.20120518172653.jpg

TÜRKİYE’NİN ÇITASI YÜKSELDİ

Türkiye’nin altın günlerini yaşadığını söyleyen esnafın sesi başkan Ahmet Kuybu, başarı dileği ardından; “Allah yardımcınız olsun! Sorumluluğunuz daha da büyüdü, arttı. Mücadelenizde barılar diliyorum. Bizler esnaf olarak her zaman yanınızdayız. Şu var, Türkiye’nin çıtası yükseliyor, bu da bizi gururlandırıyor. Bırakın Türkiye’yi, artık dünyayı izliyoruz yakından. Geçenlerde Fransa’da seçimlere yapıldı, ülke gündeminden düşmedi. Yani dünya küçüldü. Başbakan sayın Erdoğan sayesinde ülkeye bir siyasi ve ekonomik istikrar hakim. Dışarıda itibarımız arttı. Şundan biliyorum, eskiden Türk şoförleri sınırda, gümrüklerden geçerken büyük sıkıntı çekerler, horlanır, dışlanırlardı. Oysa şimdi tamamen tersi bir durum var. Bu da bizi memnun ediyor. Esnaf olarak siyasi iradeye sahip çıkıyorsak, bunun da karşılığını, bedelini alıyoruz. Merkezde 23 bin olmak üzere, Kahramanmaraş’ta 50 bine yakın esnaf var. Ama kayıt dışı çok. Maliye her önüne gelene ruhsat vermemeli. Haksız rekabetin önlenmesi lazım!” diye konuştu.

3-5 DÜZENLEME ESNAFI RAHATLATIR

Esnafın da birtakım sıkıntıları olduğunun altını çizen Kuybu, devletten para pul istemediklerini de kaydederek, “Esnafın lehine kararlar alınsın, yeni düzenlemeler getirilsin. Getirilecek 3-5 yeni düzenleme,  iyileştirme esnafın durumu rahatlar, iyileşir. Bizim en büyük zenginliğimiz kanaatkâr olmamızdır” şeklinde konuştu, arkasından Türkiye’nin itibarının her geçen  gün arttığını, iç ve dış siyasette de bunun örneklerinin sergilendiğini, bunun da İslam ve Türk dünyasının lideri haline gelen Başbakan  R.Tayyip Erdoğan sayesinde hayata geçtiğini belirten Başkan Erkoç oda başkanlarını dinledi, sorularını cevaplandırdı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.