'Kadınlarımızı ve Kentimizi iyi temsil edeceğim'

Kadınlarımızı ve Kentimizi iyi temsil edeceğim
Ak Parti Milletvekili aday adayı Şule Boynueğri maraş gündemi ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi

Ak Parti Milletvekili aday adayı Şule Boynueğri maraş gündemi ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti listesinden Milletvekili aday adayı olan  Kadın Kolları MKYK üyesi İç mimar Şule Boynueğri maraş gündem haber sitesini ziyaret ederek yazarımız Mehmet Taş ile sohbet etti.

Adaylığı ile ilgili görüşlerini açıklayan Boynueğri, Ak Partili olmak, Ak Partide siyaset yapmak ve bu aziz millete hizmet etmek bir onurdur. Kadın kolları MKYK üyesi olarak kadınlarımızı ve kentimizi en iyi şekilde temsil etmeye büyük gayret ve çaba harcadım. Allah izin verirde Milletvekili seçilirsem, Kahramanmaraşlıların ve kadınların Ankara'da gür bir sesi olacağım. Onların bütün sorunlarını çözmek için mücadele edeceğim dedi.

Şule Boynueğri Kimdir?

1979 yılında Elbistan'da doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Elbistan'da tamamladı. Daha sonra Moldova Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. Elbistan genç iş adamları derneği yönetim kurulu üyesi olarak sivil toplum kuruluşunda görevini devam ettiriyor. Mobilya dekerasyon, iç mimarlık sektöründe ve atölye üretiminde mesleğini devam ettiriyor.

Has Parti Elbistan Kadın kolları İlçe Başkanlığı ile siyasete giren Boynueğri, Numan Kurtulmuş'un Ak Partiye geçişiyle de Ak Partiye geçti.

Ak Parti Genel merkez Kadın kolları MKYK üyesi olan Boynueğri evli ve 3 Çocuk annesidir.

img_8116.jpgimg_8118.jpgimg_8117.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.