Hamza Karpuz, Onikişubat’a Aday Adayı

Hamza Karpuz, Onikişubat’a  Aday Adayı
Hamza Karpuz (57) merkezde kurulan iki ilçeden biri olan Onikişubat ilçesine belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Aslen Fatmalı beldesinden olan, lakin uzun seneler Hayrullah Mahallesinde ikamet eden eski yerel yöneticici, bürokrat Hamza Karpuz (57) merkezde kurulan iki ilçeden biri olan Onikişubat ilçesine belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Kimlik Gazetesi’ne yaptığı ziyarette, gazete sahibi Mehmet Fiskeci ile uzun süre sohbet eden ve neden Onikişubat ilçesine belediye başkan aday adayı olduğunu söyleyen Hamza Karpuz, deneyimlerini hizmete dönüştürmeyi düşündüğünü belirterek, “Kendi bölgeme hizmet etmek için yola çıktım!” diye konuştu.

Geçmiş dönemlerde Kahramanmaraş Belediyesinde Gelir İşleri Müdürlüğü, Kahramanmaraş Sağlık Müdürlüğünde İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü, Tarım Bakanlığında Atama Müdürü, Malatya Sosyal Hizmetler Kurucu Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı yanında, halen Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Şube Müdürü olarak görev yapan tecrübeli isim Karpuz, aynı zamanda Ankara’daki Kahramanmaraşlılar Eğitim Vakfı’nın da aktif yöneticileri arasında yer alıyor.

Hamza Karpuz, “Bürokraside ve yerel yönetimlerde senelere sığmayan hizmetlerim ve bu hizmetlerden kaynaklanan tecrübelerim var. Bunları kamuoyu ve halkım ile paylaşmak, onlara yararlı olmak için, kendi seçim bölgem, mahallem ve akrabalarımın bulunduğu Onikişubat ilçesinden aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

Hamza Karpuz, AK Parti’de siyaset yapmayı sürdürmek içini bu kararı aldığının altını çizdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum