Güvenç:"Daha güzel olacak"

Güvenç:"Daha güzel olacak"
Ak Parti Milletvekili adayı Celalettin Güvenç Maraş Gündemi ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ederek Ak Parti Kahramanmaraş listesinden Milletvekili adayı olan emekli Vali Celalettin Güvenç, kardeşi eski milletvekili Sıtkı Güvenç ve Büyükşehir Başkan vekili Muharrem Erantepli ile birlikte Maraş Gündemi ziyaret etti.

Türkiye’nin çeşitli kentlerinde Valilik görevlerinde bulunan ve bir dönemde müsteşarlık yapan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Valiliğini sürdürürken bu görevinden emekli olduktan sonra Ak Parti’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

HDP adayı Osman Baydemir’e karşı mücadele eden Güvenç Şanlıurfalıların % 62 oy vermesiyle Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. Bu görevi başarı ile yürüten Güvenç, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun daveti üzerine bu görevinden istifa ederek Kahramanmaraş Milletvekili adayı oldu.

İlk ziyaretini Kahramanmaraş’ın etkin internet haber sitelerinden biri olan Maraş Gündem’i ziyaret eden Celalettin Güvenç, Gazeteci Mehmet Taş ile bir süre sohbet ederek, yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Güvenç, Kahramanmaraş sokaklarında yürümenin bile bizim için ayrı bir değeri vardır. İnşallah 1 Kasım seçimlerinden sonra her şey daha güzel olacaktır. Güzel ülkemizin ve Kahramanmaraş’ımızın daha fazla gelişmesi, halkımıza daha iyi hizmet ulaşması için canla başla çalışacağız. 

1-832.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.