Erkoç: "Kahramanmaraş'ı Marka Yapacağız"

Erkoç: Kahramanmaraşı Marka Yapacağız
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş'ı Türkiye'nin marka illerinden biri haline getireceklerini söyledi.

Erkoç, Göksun İlçe Başkanlığında, partililere hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türk siyasetine adete bir yıldız gibi doğduğunu, siyasetin ve siyasetçinin itibarını kaybettiği bir dönemde AK Parti'nin kuruluş ilke ve prensipleriyle Türk siyasetine yeniden itibar getirdiğini belirtti.
     AK Partinin 14 Ağustos'ta, 10'uncu kuruluş yıl dönümünü kutlayacağını anımsatan Erkoç, ''Partimiz, bu milletin öz evlatlarını yeniden milletin hizmetine seferber etti. Bu 9 yıllık iktidarlık döneminde de tarihi hizmetlere imza attı. Bunun ötesinde de milletin vermiş olduğu milli vekaletin sorumluluğunu omuzlarında hissederek hep dik durdu. Bu kutsal emaneti hiçbir zaman yere düşürmedi, ne pahasına olursa olsun bunun sorumluluğunu sonucuna katlanacak şekilde dik durarak hakkını verdiği inancındayız'' dedi.
     Erkoç, Kahramanmaraş'ın her seçimde partilerine olan desteğini arttırarak sürdürdüğünü ifade etti, Kahramanmaraşlılara teşekkür etti. 12 Haziran seçimlerinde Göksun ilçesinin de AK Parti'ye büyük bir destek verdiğini ifade eden Erkoç, ''Kahramanmaraş'ı Türkiye'nin marka illerinden biri haline getireceğiz'' diye konuştu.
     Türkiye'nin bölgesinde lider ülke olmasından rahatsız olanlar olduğunu vurgulayan Erkoç, şöyle devam etti:
     ''Değerli hemşehrilerim, Türkiye'nin bölgesinde lider, dünya siyasetinde söz sahibi bir ülke olmasından rahatsızlık duyanlar, ülkemizin önünü kesmek için bölücü terör örgütünü desteklemekte, bölücü terörü baş olarak kullanmaktalar. Malazgirt'ten Çanakkale'ye, Çanakkale'den Sakarya'ya terörle mücadeleye yüz milyonlarca şehidimizden rengini almış al bayrağımız, Edirne'den Hakkari'ye, Samsun'dan Hatay'a, en doğudan en batıya her tarafta aziz şehitlerimizin varisi olan bu milletin son ferdi durana kadar dalgalanmaya devam edecektir. Hiçbir zaman bu çapulculara fırsat vermeyeceğiz.''

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.