“Belediye yatırımlarını inceleyecek”

“Belediye yatırımlarını inceleyecek”
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak bu gün Kahramanmaraş'a geliyor. İki gün şehirde kalacak olan Kaynak, belediye yatırımlarını gezecek ve hemşerileriyle iftarda bir arada olacak

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, seçim bölgesi olan Kahramanmaraş’a bu gün geliyor. Saat 13.40’da hava alanına iniş yapacak olan Sayın Kaynak; Valilik ziyareti ile çalışmalarına başlayacak.

Daha sonra Ak Parti İl Başkanlığına geçecek olan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak; randevu verilen vatandaşlarla konuşacak ve onların dertlerini dinleyecek.

17.30- 19.30 saatleri arasında bir dizi STK ziyareti yapacak olan Sayın Kaynak, Kahramanmaraş’ta görev yapan basın mensupları ile iftarda bir araya gelecek.

Cumartesi ve Pazar olmak üzere iki gün Kahramanmaraş’ta kalacak olan Sayın Kaynak ve beraberindeki heyet Pazar günü ise Onikişubat  ve Dulkadiroğlu Belediyelerine ziyaret yapacak, yapılan hizmetlerle ilgili brifing alacaktır.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezinde yaptığı millet Bahçesi başta olmak üzere yatırımları gezecek olan Başbakan Yardımcısı, akşam 12 Şubat Stadyumunda yaklaşık 3000 kişiye iftar verecek.

İftira Ak Parti Teşkilatları, Vatandaşlar, Eski Milletvekilleri, belediye Başkanları davet edildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.