Arıkan: Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta bende varım

Arıkan: Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta bende varım
AK Parti İl Başkanlığı’na aday olan İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Arıkan, Afşin’de destek toplantısı düzenledi.

4 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti İl Başkanlığı’na aday olan İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Arıkan, Afşin’de destek toplantısı düzenledi.

AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Kahramanmaraş İl Delegeleri Katıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkan Adayı Ahmet Arıkan, “Maraş 550 bin nüfusu olan bir şehir değil, Maraş 1 Milyonu aşan nüfusuyla büyük şehir statüsü kazanmış bir il. Bu ilin yönetimi de elbette ilin tamamını kapsamalı! Güçlü bir merkez, güçlü ilçeler demektir. El ele, omuz omuza, hoşgörülü, fedakar ve akılcı bir çalışmayla bu şehri hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

‘Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta bende varım’ diyen Arıkan, “Uzun Yıllardan beri devam eden ama kimsenin seslendirmeye cesaret edemediği, dile getiremediği rahatsızlıkları, memnuniyetsizlikleri, hayal kırıklılarını, ve bu yönetiminin şehrin genelini temsil edemediği türlü toplantılarda ve istişare ortamlarında hep konuşuldu! Bu memnuniyetsizliklerin vicdanı sorumluluğunu sizler gibi hep içimde duydum. Bu sıkıntılar hep konuşuldu, ama şu ana kadar hiç kimse çıkıp ta, çözümün bir parçası olmaya yanaşmadı. Benim de kendime ait bir sorumluluk anlaşım var İl Başkanlığı adaylığımda bu anlayışın bir tezahürü. Biz Peygamber Efendimizin (sav); hayırda yarışınız hadisi şerifini esas alarak yola çıktık. Değerli kardeşlerim bu bir hizmet yarışıdır ve bu hizmet yarışında bende varım.” şeklinde konuştu.

Arıkan konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bizler AK Parti misyonuna inanmış, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2020 vizyonunu konuştuğu bir partinin mensuplarıyız... Elbette ki partimizin çok daha geniş kitlelere hitap etmesini, herkesi kucaklamasını ve bu partiye gönül vermiş fakat bir şekilde uzak bırakılmış bir çok insanın yeniden mensubiyet duygusuyla partimizi sahiplenmesini istemek bizim en doğal hakkımız Sıkıntıları ve gerçekleri bugün konuşmayıp ta ne zaman konuşacağız. Hep maslahat, hep maslahat, hep maslahat... İnşallah Allah nasip ederse bu görevi üstlendiğimizde herkes şahit olacak ki şuan konuşulanın konuşulmaması için elimizden geleni yapacağız.

Bu ilin yönetimi de elbette ilin tamamını kapsamalı! Güçlü bir merkez, güçlü ilçeler demektir. El ele, omuz omuza, hoşgörülü, fedakar ve akılcı bir çalışmayla bu şehri hep birlikte yöneteceğiz. Değerli arkadaşlar; Herkese samimi olarak ifade etmek isterim ki, çıkacak netice ne olursa olsun, ben 5 Mayıs 2012 sabahında üzerime düşen görevi yapmış bir insan olarak uyanacağım ve kaldığım yerden partimin bir neferi olarak, dün olduğu gibi bugün de şehrime hizmet etmeye devam edeceğim. Bu duygu ve düşüncelerle uzaktan yakından davetimize icabet ettiğiniz için hepinize sonsuz şükranlarımı sunarken, olacak olanı Cenab-ı Allah'ın hakkımızda hayırlı hale getirmesini dileyerek saygılarımı sunuyorum”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.