Ak Partiden Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Partiden Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ve Yönetimi Kurulu Üyeleri Kahramanmaraş’taki Kamu Kuruluşlarına yeni atanan kurum müdürlerini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

AK Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ve Yönetim Kurulu Üyeleri kısa bir süre önce Kahramanmaraş’a atanan İl Emniyet Müdürü Metin Aşık’ı, İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce’yi,  SGK İl Müdürü Mehmet Şahin’i ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Okay ve ekibi ilk ziyaretlerini kısa bir süre önce Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Metin Aşık’a yaptı. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık tarafından kapıda karşılanan Ak Parti heyeti Aşık’a yeni görevinde başarılar diledi.
AK Parti heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Metin Aşık, emniyet teşkilatının çalışmaları ve Kahramanmaraş hakkındaki düşüncelerinden bahsetti.
Sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, depreme dayanıksız olarak rapor verilen Emniyet Müdürlüğünün şuan ki hizmet binası hakkında müdür Aşık’tan bilgi aldı.
Emniyet Müdürlüğünün ardından yine göreve yeni atanan İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Okay ve Yönetim Kurulu Üyeleri burada kurum çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Yüce’den Kahramanmaraş’ın işsizlik oranları ve nitelikle eleman yetiştirmede gerçekleştirilen yeni kurslar hakkında bilgi alan Okay, Kahramanmaraş’ta işsizlik oranın pek fazla olmadığın fakat gözle görülür bir şekilde iş beğenmeme gibi bir takım konuların ortaya çıktığını ifade etti. Sanayi sektörünün nitelikli eleman bulmada sıkıntı çektiğini dile getiren Okay, İŞKUR İl Müdürlüğünün bir takım mesleklere yönelik düzenlediği kurslar ile bu elaman açığının giderilmeye çalışıldığına dikkat çekti.

655.20121109162741.jpg
Burada ki ziyaretin ardından Okay ve ekibi Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Şahin’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Burada SGK İl Müdürü Mehmet Şahin’den kurum çalışmaları hakkında bilgi alan Okay, yaptığı açıklamada AK Parti Hükümetinin son yılarda özellikle kayıt dışı istihdama büyük önem gösterdiğini belirterek, artık hem kayıt dışı işçi çalıştırmanın zor olduğunu hem de çalışan işçilerin haklarını daha kolay arayabildiklerini ifade etti.
Son ziyaretlerini de İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu’na yapan Okay ve Ekibi, yeni görevinde İl Müdürü Emiralioğlu’na başarılar diledi. Tarım ve hayvancılık konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Okay, yine buradaki hizmet binasının da depreme elverişsiz olduğunu yeni bir hizmet binası için gerekli projeler üzerinde çalışıldığın dile getirdi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerin sonunda Kahramanmaraş Manşet Gazetesi Haber Müdürü Erçin Yaşar’a açıklamalarda bulunan Okay, özellikle depreme dayanıksız olan hizmet binaları hakkında çalışmalar başlattıklarını dile getirdi.
Okay, Yaşar’a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraş’ımızdaki Kamu Kurumlarına yeni atanan müdürlerimizi ziyaret ettik ve müdürlerimizle birlikte sohbetler ettik. Siyasi gündemimiz yoğun olduğundan dolayı görevlerine yeni atanan müdürlerimize biraz gecikmeli bir ziyaret gerçekleştirdik.Ya sezonundan dolayı bizlerin siyasi gündemleri Milletvekillerimizle birlikte yoğundu fakat yaz programlarımız bitince yoğunluğumuzu atarak normal gündemimize döndük.  Kamu Kurumlarına yeni atanan müdürlerimizi ziyarete ilk olarak Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Metin Aşık’ı ziyaret ederek başladık. Ardından İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce’yi, yine ardından SGK İl Müdürü Mehmet Şahin ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu’nu ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulunduk.” Dedi.
KAMU KURUMLARININ FİZİKİ MEKAN SIKINTILARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK
Kahramanmaraş’ın Kamu Kurumlarında bazı fiziki mekân sıkıntılarının yaşandığını dile getiren Okay: “Bunların en başında da Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü binamız geliyor.  Emniyet Müdürlüğü binasının depreme dayanıksız olan hizmet binası için bir takım çalışmalar devam ediyor.Yani prosedür devam ediyor. İnşallah Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğümüze yakışır, çok daha geniş bir alanda daha rahat modern bir ortamda hizmet verecek bir binası kazandıracağız. Mevcut Emniyet Müdürlüğü binasının yerine de kuvvetli bir ihtimal yeşil alan olarak değerlendireceğiz. Çok güzel ve modern bir Kahramanmaraş Belediye Hizmet Binamız var, bu binamız Emniyet Müdürlüğü Binamızın arkasına saklanmış gibi bir konumda idi. Fakat Emniyet Müdürlüğü binasının şuan ki yerini yeşil saha olarak değerlendirdiğimiz de ve belediye binamızın girişini değiştirdiğimiz de Kahramanmaraş belediye binası daha görsel bir şekilde ön planı çıkacak. Bunun yanında da şehir merkezinin göbeğinde yeşil bir alana kavuşmuş olacak.” Dedi.
HEM ŞEHİR TRAFİĞİ RAHATLAYACAK HEM DE MODERN BİR BİNAYA KAVUŞTURULACAK
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğünün şuan ki hizmet binasının depreme dayanıksız olduğu için yıkılarak yerine yeşil alan yapmayı düşündüklerini yeni binanın ise Gaziantep Çevre Yolu üzerindeki polis lojmanlarının yıkılarak modern bir şekilde yapılacağını dile getiren Okay: “Şuan ki Emniyet Müdürlüğü kaldırıldığında şehrin trafiğine o bölgede büyük bir kolaylık sağlanmış olacak. Gaziantep Çevreyolu üzerinde bulunan Polis Lojmanlarının yerine yenisi yapılacak olan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası hem daha geniş bir araziye sahip olacak hem de daha modern bir emniyet müdürlüğü binası yapılabilecek. Bu yeni Emniyet Müdürlüğü binasının yapılacağı Polis Lojmanlarını da daha güzel ve geniş bir şekilde emniyet camiasına daha standarttı yüksek lojmanlar kazandıracağız. Bu şekelde prosedür ilerliyor fakat bir takım aksaklıklar var. Bu aksaklıkları tüm teşkilatımızla ve milletvekillerimizle istişare ederek en kısa zamanda aşacağız. Hizmet binası ile ilgili aynı konu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile de ilgili, yan yana ve ek binalar ile yapılmış artı depreme dayanıksız bir bina. Burası içinde etrafındaki arsalarla ilgili ve yeni bir bina kazandırılması ile ilgili proje söz konusu çalışmalarımız devam ediyor.” Şeklinde konuştu.
KANUN DAHA ÇIKMAMASINA RAĞMEN BÜYÜKŞEHİR ALTYAPISI OLUŞTURULMAYA BAŞLADI
SGK İl Müdürlüğüne gittiğimiz de de modern bir bina ile karşılaştık ve bu binamızla da gurur duyduk hakikaten geniş, modern ve güzel bir bina olmuş diyen Okay: “İnsanların çok rahat hizmet alabileceği önümüzdeki 15- 20 yıl Kahramanmaraş’ımıza sağlam hizmet edebilecek bir bina olmuş.Daha kanun çıkmamasına rağmen Kahramanmaraş’ın Büyükşehir altyapısı oluşturulmaya başlandı.Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne daha güzel hizmet verebilmeleri için geniş ve modern bir fiziki mekan fırsatı sağlanmış olacak.” Dedi.
Haber: Erçin Yaşar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.